Нумерологична прогноза за май

Не бива да бързаме

08.05.2024г. / 12 04ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Родените на 4, 13, 22 и 31-во число на всеки месец 

През май бъдете усърдни и има вероятност да постигнете много. За някои това може да е бонус, повишаване на заплатата. Финансите ще ви стигат, но има вероятност да се отворят допълнителни възможности за доходи. Опитайте се да спестите и не харчете излишно. Необвързаните вероятно ще намерят своите сродни души, а онези във връзка ще я задълбочат. В дома ви ще цари хармония.

Свързани статии

Родените на 5, 14 и 23-то число на всеки месец     

Усилията, които сте полагали в последните месеци и седмици най-сетне ще започнат да ви се отплащат. Паричният поток ще бъде задоволителен. Ще бъдете пълни с енергия, което ще ви помага да си поставяте нови цели, да се радвате на живота. В любовта също ще трябва да положите усилия. Някакво недоразумение с партньора ви може да помрачи настроението ви. Добрата комуникация е от съществено значение.

Родените на 6, 15 и 24-то число на всеки месец     

През новия месец е възможно да се изправите пред някои предизвикателства и препятствия в работата. Фокусирайте се върху това да давате най-доброто от себе си. Енергиите не са благоприятни, но помнете, че когато нещата са трудни, винаги има изход от ситуацията и вие ще го намерите. Упоритата работа и положителното отношение са единствените решения, когато нещата се объркат. Вашият партньор ще ви подкрепя, близките и семейството ви също. 
Въпреки предизвикателствата май ще ви носи и поводи за радост.

Коментирай