Нумерологична прогноза за май

Не бива да бързаме

08.05.2024г. / 12 04ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Родените на 7, 16 и 25-о число на всеки месец    

Ще имате задоволителен месец май по отношение на работата. Нещата ще се движат в правилната посока за вас и май ще бъде период и на размисъл и интроспекция. Във финансов план не се очакват непредвидени ситуации. Някои от вас може да планират следващо пътуване. Обученията започнати през този месец ще се увенчаят с успех.

Свързани статии

Родените на 8, 17 и 26-о число на всеки месец    

През май от вас ще се изисква да работите изключително усилено, за да постигнете целите си, но добрата новина е, че ще успеете. Конкуренция няма да ви липсва, но вие ще блеснете с уменията си. Ще се радвате на добра връзка с партньора си. Енергията на новия месец ще ви изпълва с добро настроение. Споделяйте идеите си с другите, когато вече сте сигурни в тяхната реализация. Не позволявайте на никого да ви се бърка в личния живот.

Свързани статии

Родените на 9, 18 и 27-о число на всеки месец     

Висящите въпроси по важни за вас теми ще бъдат разрешени положително с вашите упорит труд и отдаденост. Май месец ви дава възможността да поставите основите на една стабилност, която търсите в живота си. В любовта ще се радвате на късмет, а някои може да бъдат зарадвани и от новина за бебе. Позитивното мислене ще ви помага много в начинанията ви.

Коментирай