Седмична нумерологична прогноза за 13 - 19 май

Възможни са някои изпитания

14.05.2024г. / 08 32ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Родените на 7, 16 и 25-о число на всеки месец  

Новата седмица ще ви подсети да се грижи повече за комфорта ви. Възможни са промени в кариерата ви. Нов ангажимент ще доведе до прогрес. Усилия ще ви донесат страхотни резултати, като може да получите повишение, да заздравите връзките с колегите си. Вземете решения, които резонират с вашите принципи и стремежи в живота, за да вървите по пътя, който искате. 

Свързани статии

Родените на 8, 17 и 26-о число на всеки месец   

В работен план ще  бъде важно как комуникирате с останалите. Бъдете кратки, ясни, дипломатични и не влизайте в излишни спорове. До средата на седмицата ще видите напредък и някои нови потоци от приходи може да се отворят за вас. Няма да липсват предизвикателства, но вие ще се справите. Подкрепата на семейството ще ви помогне много в тази посока. 

Родените на 9, 18 и 27-о число на всеки месец   

През следващите дни до вас може да достигнат някои разкрития, които да повишат нивото ви на напрежение. Уверете се, че вземате всички решения с мисъл, а не под влиянието на емоции. Възможно е да има известно напрежение у дома, но с добра комуникация можете да разрешите всичко. Вашето търпение ще ви помага да не допускате грешки и да не действате необмислено. 

Коментирай