Летен любовен хороскоп за всяка зодия

Вижте как ще ви се отрази ретроградната Венера

18.05.2024г. / 08 29ч.
Мария Василева
Снимка: iStock

Снимка: iStock

Лъв 

Съсредоточете се върху себелюбието и увереността 

Тъй като Венера е ретроградна във вашия знак, вие ще почувствате нейните ефекти най-пряко. Венера е планетата на любовта, красотата и естетиката, така че можете да очаквате да имате голям блясък в тези области... но все пак ще трябва да работите. Ще трябва да преразгледате отношенията си както със себе си, така и с другите и да бъдете честни относно компромисите, които правите във взаимоотношенията си. Може да копнеете за пълно преобразяване отвътре и отвън в опит да привлечете човека, на когото сте хвърлили око, но не забравяйте да не променяте себе си заради някой друг. Да прегърнеш себе си и да се научиш да проявиш истинската си същност е целта на тази ретроградност.

Придържайте се към това, което не подлежи на обсъждане. Ретроградната Венера също влияе върху вашия физически външен вид и личен стил. Въпреки че надали искате да правите импулсивни промени, като например да се подстрижете у дома (наистина, не го правете!), важно е да се забавлявате с външния си вид. Това е чудесен начин да повишите увереността си, да изразите своята артистична страна и може би дори да привлечете нечие внимание. До септември няма да сте същият човек, който бяхте в началото на тази ретроградност: ще бъдете по-готини, по-секси и по-безгрижна версия на самите вас!

Свързани статии

Дева 

Отдайте се на таен романс 

Обикновено обичате да възприемате практичен подход към живота, Деви, но сега ще имате шанса да проявите връзката на мечтите си. Когато става въпрос за любов и романтика, не обичате да оставяте нещата на случайността. Вие пазите внимателно сърцето си и никога не позволявате да потънете твърде дълбоко в блян. Но това лято звездите са подготвили различна история за вас, която може да съперничи на любовните романи. Може да се окажете на скандална среща или да бъдете пометени от таен обожател, но няма да можете да кажете на никого за това! Има нещо секси в скритата, забранена романтика. Вашите инстинкти ще ви казват, че това е лоша идея, но звездите смятат, че заслужавате да се забавлявате малко.

Наслаждавайте се на пътуването – стига да не е за сметка на вашите собствени чувства или на някой друг. Освен това ще ви бъдат дадени много шансове да се възползвате от личната си сила и да научите как да прегърнете желанията си през следващите няколко седмици. Може да жадувате за малко вълнение или конкретна връзка, но може да имате проблеми да разберете какво точно означава това за вас. Обърнете внимание на съобщенията, които Венера ви изпраща, за да изясните от какво се нуждаят вашите взаимоотношения.

Можете да разберете това, като си водите дневник, работите с кристали, правите ежедневна медитация или използвате положителни утвърждения всеки ден. Има реален шанс да приведете живота си в съответствие с идеалното си бъдеще, но само ако го поискате директно.

Свързани статии

Везни 

Кажете „да“ на усъвършенстването

Всички погледи са вперени във вас това лято, Везни, и има защо. Вече сте известни със своите експертни умения за водене на разговори и естествено равновесие, а ретроградната Венера ще засили още повече вашия чар и ще покаже на света, че търсите любов. Ще се чувствате уверени и ще бъдете мотивирани да търсите нови романтични връзки – и трябва да търсите връзки с хора, които водят начин на живот, подобен на този, който искате. Ако търсите нова среща или просто искате да общувате, вероятно ще срещнете някого с приятелите си или пък ще намерите взаимна връзка.

Ако доверен ваш приятел предложи да се разберете с негов колега или някого, с когото е израснал, кажете „да“, дори ако е само за забавлението. Въпреки това експертите предупреждават да не се опиянявате прекалено много от любов и да пренебрегвате другите връзки в живота си.

Може да е лесно да бъдете пометени, но вашите приятели са система за поддръжка, която не можете да си позволите да приемате за даденост. Не забравяйте да оставите място за хората, които са били до вас, преди ретроградната Венера да ви направи толкова „горещи“.

Свързани статии

Скорпион

Кажете сбогом на връзки, които вече не работят 

Въпреки че винаги се стремите към успех, Скорпиони, това лято ще бъде първият път от много време, в който се чувствате, че сте на правилния път. Погледнете житейските си цели в голямата картина и как отговарят настоящите ви взаимоотношения; може да разберете, че една мечта, която някога сте имали, вече не отговаря на вашите ценности. А за някои хора това може да доведе до края на връзка, която не е изградена в дългосрочен план. Скорпионите поставят страстта и интимността над всичко останало в любовта и ако вашият партньор не го прави, този човек не е сродната ви душа. Раздяла или не, вие ще намерите начини да бъдете заети.

Ретроградната Венера също активира кариерата и обществения ви имидж в голяма степен. Всичките усилия, които сте положили през последните няколко години, внезапно ще се отплатят и може да изпитате неочаквана ревност от хора, които се чувстват застрашени от вашия успех. Не позволявайте на мненията на всички останали да диктуват как виждате себе си – включително всякакви нови флиртове или ухажори, които може да са се появили внезапно в живота ви.

Дръжте главата си високо и се съсредоточете върху постигането на резултати. И помнете: хората, които наистина ги е грижа за вас, никога няма да се опитат да откраднат светлината на прожекторите от вас.

Свързани статии

Коментирай