Летен любовен хороскоп за всяка зодия

Вижте как ще ви се отрази ретроградната Венера

18.05.2024г. / 08 29ч.
Мария Василева
Снимка: iStock

Снимка: iStock

Стрелец

Поддържайте нещата непринудени и забавни 

Като огнен знак обичате да следвате страстите си и да поддържате нещата вълнуващи, но тази ретроградна Венера може да ви накара да се почувствате по-неспокойни от обикновено по отношение на любовния си живот. Това обаче не е моментът за големи промени. Трябва да се отпуснете, да погледнете нещата от друга гледна точка и да се облегнете на самосъзнанието. Пътуването е в списъка ви със задачи, независимо дали сте решили да се отправите към града с приятели или да предприемете пътешествие през уикенда с любовник.

Каквото и да правите, не прекалявайте с плановете – оставете животът да ви отведе! Все пак не бързайте с нови ангажименти, включително нова връзка. Гледате на любовта от различен ъгъл и най-добрият начин да прецените възможностите си е да сте непредубедени и да научите какво правите и какво не харесвате в другите. Експериментирайте с хора извън обичайния ви тип. Може просто да се изненадате от общото между вас.

Свързани статии

Козирог 

Прегърнете любовта и похотта 

Лятната жега може да ви обърка главата, ако не внимавате. Обикновено поддържате равновесие, когато става въпрос за срещи – търсите партньори, които сериозно искат да се установят и не се фокусират толкова върху вашите желания. Но този ретрограден цикъл ви тласка да пренесете нещата на следващото ниво. Ако сте необвързани, може да искате да възприемете по-непринуден подход към секса и срещите. Оставете се да бъдете разглезени това лято, особено след като обикновено вие сте този, който се грижи за другите. Просто се уверете, че няма да се изгубите в мъглата на похотта. Всеки, който иска да стане сериозен с вас, може да изчака, докато Венера се върне към нормалното си състояние на 3 септември. От друга страна, ако сте във връзка, съсредоточете се върху нея.

Козирозите обичат да бъдат независими, но истинското партньорство е да разчитате един на друг. През следващите няколко седмици може да постигнете сериозен напредък в планирането на съвместното ви бъдеще.

Вие жадувате за дълбока връзка, с която можете да развиете дълбочина по отношение на доверие и интимност. Докато има стабилна основа между вас и вашия партньор, сега е прекрасно време да обсъдите сливането заедно емоционално, финансово или чрез изграждане на семейство. По този начин вие сте на една и съща страница и имате споделена визия за напредък.

Свързани статии

Водолей

Върнете си силата 

Това лято може да доведе до радикални промени в отношенията ви и да ви даде шанс да освободите несигурността и недоверието от живота си. В миналото хората са държали бунтарския ви дух срещу вас или дори са ви разбивали сърцето, защото не бихте се съобразявали с техните идеи за съвършенство. Това е накърнило самочувствието ви и повлияло на начина, по който подхождате към любовта. Е, нещата са напът да се променят. Това е чудесен момент да помислите какво казват най-близките ви връзки за вас. В крайна сметка вие ще решите кой да остане и кой да си тръгне. Ако сте попаднали в токсична или неравностойна динамика, очаквайте няколко конфликта.

Оценете ролята, която играят мненията на другите хора в живота ви и дали давате на другите твърде много власт над вас. Но не се стресирайте – това може да е точно това, от което се нуждаете, за да подобрите връзката си. Вместо да се криете от конфликта, време е да си върнете властта. Прегърнете любопитството, подхождайте към трудните разговори със състрадание и след това разберете накъде да тръгнете.

Свързани статии

Риби

Търсете любовта на невероятни места 

Имате склонност да се свивате навътре, когато нещата не вървят както трябва, но тази ретроградна Венера ще удари директно емоционалните бариери, които сте изградили около себе си. Ще трябва да обсъдите нещата, ако искате да ги подобрите. Не забравяйте, че никой не чете мисли. Ако имате нужда от някаква подкрепа или конкретни неща от връзката ви, трябва да го кажете. По-голямата част от времето ви това лято ще бъде прекарано в това да разберете какво искате и от какво имате нужда от другите.

За всички Риби, които искат да имат любовна връзка – може да намерите този, когото търсите, на мястото, което най-малко очаквате. В момента е също толкова вероятно да срещнете следващата си любов в магазина за хранителни стоки или парка за кучета, колкото и в бара или по време на невероятна ваканция. И ако искате да се сближите със специален човек, покажете му колко ви е грижа. Докато прегръщате тази нова перспектива за любовта, поемете ангажимент да направите светските моменти в живота по-романтични.

Свързани статии

Коментирай
Свободно време