Седмична нумерологична прогноза за 20 – 26 май

Повишаваме увереността си

20.05.2024г. / 11 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Родените на 7, 16 и 25-о число на всеки месец   

Задържането на емоциите само ще ви натовари. Сега е моментът да освободите тези естествени вътрешни вълнения. Чувствата ви трябва да се усещат, приемат и изразяват, независимо под каква форма са, но вие трябва да носите пълна отговорност за тях. Намерете подходящ начин за това. Грижете се за комфорта си. Любимите ви хора ще ви подкрепят, а периодът ще бъде наситен с динамични събития, които ще ви изправят пред нови възможности.

Свързани статии

Родените на 8, 17 и 26-о число на всеки месец   

Една ситуация съдържа потенциал, който, ако бъде усетен на емоционално ниво, може да донесе ползите от партньорството и преплитането на идеи. Ще бъде важно как изразявате себе си в работата, но и в любовта. Не поемайте твърде много ангажименти и не давайте празни обещания, ако не сте сигурни, че ще се справите с всичко това. 

В работата се пазете от интриги.

Родените на 9, 18 и 27-о число на всеки месец    

Новата седмица ви носи повече увереност, но и подходящи възможности да покажете най-доброто от себе си. Ситуациите ще изискват от вас да сте гъвкави, на моменти да взимате и бързи решения. С всичко ще се справите! Привлекателни сте и това няма да остане незабелязано. Грижете се за себе си, външния си вид.

Мечтайте смело, но не споделяйте с всеки идеите си.

Коментирай