Слънцето преминава в Близнаци на 20 май – очакват ни много нови възможности

Сезонът на Близнаците започва

20.05.2024г. / 11 27ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

На 20 май Слънцето преминава в знака на зодия Близнаци и ще остане там до 20 юни. Слънцето в Близнаци вдъхновява любопитството ни към хората и местата около нас и отваря умовете ни за нови перспективи и възможности. Ще можем да се отделим от нашите емоции и очаквания достатъчно, за да видим реалността на това, което се случва във и около нас.

Знакът Близнаци е известен със своя ум, той обича да усвоява възможно най-много информация. Чрез мислене, четене, говорене, писане, учене и преподаване, транзитът на Слънцето през този въздушен знак ни дава възможност да разширим нашите знания и нашето разбиране за мястото ни в света.

Свързани статии

Транзитът на Слънцето през Близнаци е забавно и безгрижно време за среща с нови хора, изследване на нови идеи и научаване на нови неща. Близнаците са твърде умствено активни, за да седят неподвижни, правейки само едно нещо, те не харесват рутината. Не се изненадвайте, ако се окаже, че по време на този транзит сте много по-дейни. Опитайте се и да не бъдете твърде строги към себе си, когато само половината от тези неща са свършени.

Близнаците са известни със своите комуникативни умения. Предаването на информация и свързването с другите чрез говорене, писане, са трудни за устояване, докато Слънцето е в Близнаци.

Свързани статии

Периодът ще бъде подходящ за надграждане на уменията ви, придобиване на нови познания, четене на книги, създаване на нови запознанства. Но по време на този транзит ще бъде важно да внимаваме за някои неща. Слънцето в Близнаци дава сила на умовете ни, понякога ни кара да мислим и анализираме толкова много, че достигаме точка на безпокойство. Ако това се случи, опитайте да релаксирате чрез спорт, медитация, хубави пътувания.

Свързани статии

Тази година през сезона на Близнаците се разгръщат големи астрологични събития. Малко след началото на този променлив сезон, планетата на любовта Венера също ще премине в Близнаци. Това ще се случи на 23 май. Любовта, парите и красотата може да ни създават някои трудности, тъй като Венера в Близнаци ще предложи набор от възможности за избор и ще ви накара да се почувствате по-променливи и нерешителни. Това обаче е и прекрасно време за експерименти, особено ако сте в настроение да опитате нещо ново. Венера в Близнаци ще се хармонизира с ретрограден Плутон във Водолей само два дни по-късно. Това космическо подравняване ще ви насърчи да създавате нови и хубави преживявания за себе си.

Свързани статии

Но един от най-дългоочакваните транзити за 2024 г. Е този, когато Юпитер навлиза в Близнаци на 25 май. Множество пътища могат да се отворят наведнъж за нас. Нов ход на мисли може внезапно да се появи, когато Меркурий в Телец се присъедини към Уран в Телец на 31 май. Време е да мислим извън рамките, извън кутията. Като цяло ни очаква един динамичен, но и много интересен сезон на Близнаците.

Коментирай