Михаела Маринова и Любо Киров представят новата си песен „Вселена“

22.05.2024г. / 12 39ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Virginia Records

Снимка: Virginia Records

Професионално пътищата им се пресичат за първи път през 2020 г., когато се събират в магична дуетна версия на вече познатото солово парче на Любо Киров „Мога“. Днес „Мога“, в изпълнение на Любо и Михаела Маринова, е сред супер хитовете на българската музика. Успехът им се трансформира в творческо приятелство – вече три години Михаела е специален гост-изпълнител в турнетата на Любо Киров, а той често се появява на най-важните ѝ концерти. Затова следващият им общ проект, озаглавен „Вселена“, не е изненада за никого.
 
„Щеше да е много странно, ако „Мога“ няма продължение. Възприемам срещата си с Любо като съдбовна. Той ми стана учител на много нива, прегърна ме и е един от хората, които най-много вярват в мен. Работата с него е вдъхновение.“, споделя Михаела.
 
По музика, текст и аранжимент на Михаела и Ангел Дюлгеров, „Вселена“ е песен от втория студиен албум на изпълнителката („До безкрай“). Любо Киров се влюбва в парчето от първо слушане, по време на саундчек преди един от концертите от миналогодишното му турне, на което Михаела Маринова е гост.
 
„Когато я чух, аз запях. Никой не може да ме убеди, че тази песен не е дует, писан за мен и Михаела. Всеки е щастлив да пее с някого, подобен на него“, казва Любо Киров.
 
„Вселена“ излиза освен с аудио, и с красиво музикално видео, режисирано от Виктор Антонов (Рик). Гледайте ТУК.
 
За първи път феновете ще чуят на живо дуета на концертите от предстоящото турне на Любо Киров, на което Михаела ще е отново специален гост. „Вселена“ ще бъде част и от програмата на Михаела Маринова, която също тръгва на национална обиколка през есента на тази година.

Коментирай
Свободно време