Филмова седмица на Луи дьо Фюнес

15.09.2008г. / 11 13ч.
Аз жената
Филмова седмица на Луи дьо Фюнес

Предстоят цели две седмици, в които филмовата програма на GTV ще бъде посветена на Луи дьо Фюнес. Десет от неговите най-добри комедии ще бъдат излъчени от 16-ти до 27-ми септември 2008 г., всяка вечер вторник до петък от 20:00 часа и в събота от 18:00.

През първата “Луи дьо Фюнес седмица” (16-20 септември) зрителите на GTV ще си припомнят забавните приключения на френския актьор в 5 емблематични филма с неговото участие.

Във вторник Фюнес ще се превърне в “Женихът”, когато една дама ще го убеди да се представи за неин съпруг. Планът обаче бързо ще се обърка, когато на новопроизведената глава на семейството й се наложи да решава семейните проблеми...

Големият банков обир” ще бъде организиран в сряда, след като един мъж (Фюнес) бъде подведен от своя съсед банкер и ще се разори на борсата. В търсене на нов източник на финансиране, мъжът ще се опита да обере банката на своя съсед!

Голямата ваканция” ще е в четвъртък, когато един син ще бъде изпратен от баща си на не особено доброволна “ваканция” в Англия. Синът ще направи всичко възможно да се спаси, като за тази цел се спусне с лодка по Сена и изпрати свой мним двойник на Острова. Измамата му обаче ще бъде скоропостижно разкрита!

В петък двама майстори на лодки ще си наемат търговски представител, който да осигури добри продажби на новия им прототип лодка в “Малкият гмурец”. Двамата смятат да произвеждат серийно. Търговецът обаче няма да свърши никак добра работа!

В завършек на филмовата седмица на Луи дьо Фюнес двама френски фермери мизантропи ще се срещнат с извънземно! Това ще се случи в събота в “Зелева супа” За разлика от разпространената идея обаче това извънземно няма да е кой знае колко враждебно. Всъщност чуждопланетянинът се интересува от “тайната” формула за земната зелева супа, а съпътстващите консумацията на супата явления са един от акцентите във филма :-)...

* * *

Куклен панаир, латино танци и още представления за празника на София

Коментирай