Селин Дион издава официалния саундтрак към документалния си филм

28.05.2024г. / 13 13ч.
Михаела Лазарова
Кредит: Sony Music/Вирджиния Рекърдс

Кредит: Sony Music/Вирджиния Рекърдс

В чест на незабравимата си музикална кариера, Селин Дион обявява премиерата на официалния саундтрак към документалния си филм I AM: CELINE DION. Това издание ще излезе малко преди дългоочаквания дебют на проекта в онлайн платформата Prime Video на 25 юни 2024г. и ще бъде налично на CD и в цифров формат от 21 юни 2024 г. и на двоен винил от 9 август 2024 г.

Саундтракът представлява колекция от 20 песни, 13 от които са най-големите хитове на суперзвездата, любими на феновете и до днес, като The Power of Love, My Heart Will Go On и по-новата Love Again. Останалите 7 са музикални композиции, специално написани за продукцията от прочутия виолончелист Redi Hasa и продуцирани от Alberto Fabris. Емоционалният проект е резултат от съвместно усилие на един отдаден екип да почете „Човека“ Celine Dion, и да представи ярко нейната забележителна история.

„Искам да благодаря на композитора Redi Hasa, на неговия близък сътрудник Alberto Fabris и на всички музиканти, които споделиха невероятния си талант с нас“, казва 5-кратната носителка на наградите „Грами“.

I AM: CELINE DION ни дава суров и честен поглед върху борбата на легендарната певица с болестта, която променя живота ѝ. Този вдъхновяващ документален филм, който служи като любовно писмо до нейните фенове, подчертава музиката, направлявала живота ѝ, като същевременно показва устойчивостта на човешкия дух. Гледайте Трейлъра.

Коментирай