Седмична таро прогноза за 10 – 16 юни

Възможни са напрежения

08.06.2024г. / 16 30ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Таро картите за новата седмица са Седмица мечове и Колесницата – обърната.

Първата таро карта в гаданието е Седмица мечове. Тя обикновено подсказва за кражба, предателство, измама. Някои таролози казват, че това е карта на кармата, тъй като представлява последствията от вашите действия. Ако сте били некоректни към другите, твърде егоистични и т. н., то всичко това ще се върне под някаква форма към вас.

Възможно е през тази седмица да се опитвате да скриете някаква своя тайна, но тя да стане достояние за други хора и това да ви накара да се чувствате зле. 

Таро картата показва, че е възможно в някои ситуации да си служите с хитрост, но въпреки че ще получите желаното, след това събитията ще ви покажат, че постъпката ви не е била добра.

Свързани статии

Но Седмица мечове разкрива, че някой друг може да постъпи спрямо вас некоректно и да предаде доверието ви. Да се опита да ви излъже, да ви измами. Бъдете внимателни, защото подлостта често се крие под вежливо поведение. Следвайте интуицията си.

В някои ситуации Седмица мечове може да ви покаже, че се налага да поставите себе си на първо място, за да получите това, което искате, дори ако това означава да разочаровате другите. Но пък понякога е важно да поставите собствените си нужди и приоритети на първо място, нали, а не само да мислите за другите.

Свързани статии

При някои хора тази карта е показател за това, че се опитват да се измъкнат от ситуация, която не е положителна за тях, да оставят неразрешени някои проблеми.

Втората таро карта е Колесницата – обърната 

Имате зелена светлина, за да продължите напред с ключов проект. Но таро картата показва, че може да се окажете в задънена улица, като пред стена. Възможно е да сте загубили мотивацията си и вече да не се чувствате толкова ангажирани с резултата, който искате да постигнете. Обърната Колесница ви съветва, ако нещо не върви напред, както сте планирали, да преоцените ситуацията и да проверите дали това е знак, че трябва да промените курса.

Свързани статии

Понякога тази таро карта е предупреждение, че позволявате на пречките и предизвикателствата, на мнението на някои хора да ви попречат да продължите към вашата цел.

Ако всичко това съвпада за вас в настоящата ви ситуация, дайте си кратка пауза и помислете върху нещата, които са най-важни за вас и защо искате да постигнете въпросното нещо.

Снимка: istock

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
... ( преди 3 седмици )
dano se slu4i tova napisanoto. dosega vse ima mnoogo razli4ia
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Здраве и красота
Свободно време