Любов без граници в новия сериал „Отвъд“ по Bulgaria ON AIR

Първият епизод от драматичния сериал ще се излъчи на 16 юни от 19:30 часа

11.06.2024г. / 11 23ч.
Мария Дуковска
Снимка: Bulgaria ON AIR.

Снимка: Bulgaria ON AIR.

Изкуствен интелект, съвременни технологии и любов без граници. Каква е връзката между романтиката и виртуалната вселена – това е въпросът, около който се развива сюжетът на най-новото заглавие в ефира на Bulgaria ON AIR. Първият епизод от латвийския драматичен сериал „Отвъд“ ще се излъчи на 16 юни за зрителите на политематичната телевизия от 19:30 часа.

Криминален, драматичен и фантастичен – „Отвъд“ поставя въпроса какво би станало, ако изкуственият интелект се състои от човек, когото сте обичали и познавате отблизо. Историята е романтична, научнофантастична и драматична, като представя взаимоотношенията във виртуалния и физическия свят, размивайки границите на двата свята. Сериалът показва любовта без граници, базирана на съвременните технологии. Действието започва, когато светът на гениалната млада и красива Гундега (Илва Центере) се срива и тя губи своята половинка Раймондо (Регнарс Вайварс) при инцидент. Шефът ѝ от ада я заплашва с уволнение, а близките ѝ смятат, че е полудяла. В отчаянието си тя използва познанията си като софтуерен инженер и създава първия изкуствен интелект със съзнание, който приема личността на мъртвото ѝ гадже.

Може ли робот да компенсира тежката загуба на любим човек и докъде се простира развитието на изкуствения интелект – не пропускайте да научите в новото заглавие в програмата на Bulgaria ON AIR „Отвъд“, който ще започне на 16 юни от 19:30 часа.

Коментирай
Свободно време