Слънцето преминава в Рак на 21 юни – ставаме по-емоционални

Грижим се повече за близките си

21.06.2024г. / 09 13ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

На 21 юни Слънцето преминава в знака на зодия Рак. Тази зодия се свърза с дома, семейството и емоциите. Това звездно събитие се случва малко след лятното слънцестоене.

Знакът на Рака се управлява от Луната, която е свързана с емоциите. Когато Слънцето прави транзит в този знак, ние сме насърчавани да се вслушваме в чувствата си и да им отговорим по конструктивен начин.

Свързани статии

Ставаме по-сантиментални. За Рака е известно, че обича да прекарва време със семейството и близки приятели. Неговата енергия ще ни провокира да правим същото, докато Слънцето е в този транзит.

Ставаме по-грижовни, изразяващи любовта си към другите. Но ще жадуваме и за сигурност, която ще търсим в уюта на дома, добрите приятели.

Тъй като Ракът е емоционална зодия, възможно е често да сменяме настроенията си. Възможно е да бъдем и по-манипулативни, тъй като е известно, че природата на Рак. Риби и Скорпион е манипулативна.

Но Ракът ще ни мотивира да подобрим справянето с трудностите в семейната среда, ако има такива и да положим усилия върху това да я подобрим.

Транзитът на Слънцето в Рак може да бъде продуктивен за кариерния ни напредък, финансовите перспективи.

Свързани статии

Когато сезонът на Рака започне официално, може да задълбочим съществуващи връзки или да създадем нови. Управляван от Луната, която служи като емоционален компас на астрологията, сезонът на Рака е свързан с това, че се обръщаме повече към своя свят на емоции. Прекарването на времето с любими за нас хора в любовен план и не само, ни носи удоволствие.

Ако по време на този транзит се усетим по-емоционални, сякаш не можем да управляваме реакциите си в дадени моменти, важно е да се погрижим за комфорта си.

За представителите на зодия Рак този транзит на Слънцето носи фокус върху емоционалната дълбочина и семейния живот. Това е отлично време за създаване на по-удобна и хармонична среда за живот. Раците могат да изпитат повишена емоционална чувствителност през този период, което придава съществено значение на честното и открито общуване с близките.

Свързани статии

Те също трябва да дадат приоритет на грижата за себе си, за да поддържат емоционален баланс. По отношение на парите, периодът е подходящ за финансово планиране и дългосрочни инвестиции. Важно е да не рискуват излишно, а да отсяват добрите оферти.

С Рак в Слънце поставяме началото на астрономическото лято и е чудесно време да обърнем внимание на дома си, близките си, себе си. Със Слънце в Рак на всички нас ще ни бъде от полза да се съсредоточим върху дългосрочни планове.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Anonimen ( преди 6 дни )
Koi vie pisatelnite li vidno e koi pise i koe emocionalen
отговор Сигнализирай за неуместен коментар