Таро карти разкриват какво ви очаква в рамките на един месец

Изберете и вижте

14.06.2024г. / 16 00ч.
Михаела Лазарова
Таро карти разкриват какво ви очаква в рамките на един месец


Избор 2: Вашите карти за месец напред са Йерофанта, Глупакът и Луната 

Изборът ви на таро карти разкрива, че в следващия един месец може да преминете някакво обучение, да си намерите ментор, мъдър наставник. В случай, че вече сте усвоили определена област, може да поемете ролята на учител и ментор на другите. 

В работата ще се придържате към основните принципи и правила, за които знаете, че ще доведат до успешен резултат.

Таро карта Глупакът разкрива, че може да не сте наясно с това, но сте напът да направите промяна по отношение на работата, особено ако на сегашната се чувствате отегчени, недоволни и неспокойни и жадувате за нещо ново. Добрата новина е, че това е напът да се случи, най-вероятно чрез последния човек, който бихте очаквали да ви направи предложение.

Таро карта Луната представлява вашите страхове и илюзии и често се пада в таро гадание, когато проектирате страх в настоящето и бъдещето си въз основа на миналите си преживявания. Може би нещо в миналото ви не ви е дало спокойствие и сега тези емоции оказват влияние върху вас на съзнателно или подсъзнателно ниво.

Луната може да показва време на несигурност и илюзия, когато нищо не е такова, каквото изглежда. Много е важно да не взимате прибързани решения, но и да се разделите с миналото.

Коментирай