Теодора Колчева с награда от световна благотворителна организация

17.09.2008г. / 13 07ч.
Аз жената
Теодора Колчева с награда от световна благотворителна организация

Лицензиантката на конкурсите Mrs. Galaxy, Mrs. International, Mrs. Earth и организатор на конкурса Лейди България и Mrs. Bulgaria Теодора Колчева получи награда от световната благотворителна организация Spirit Of H.O.P.E. (Helping Other People. Благотворителната дейност на красивата национална директорка през годината е била поощрена със специална грамота от организацията, която развива подобна дейност в цял свят. Кампанията за борба с рака на гърдата, в рамките на която известни личности дадоха своя позитивен пример, като се прегледаха срещу коварното заболяване, е станала причина Теодора Колчева да бъде забелязана и номинирана за награда в конкурса Queen Of Hope, който се организира всяка година.

Spirit Of H.O.P.E. е организация, която подпомага благотворителната дейност на националните директори на световните конкурси за красота. Всяка година тя събира лицензиантите на тези конкурси за съответните страни и в рамките на една седмица те имат възможност да обсъдят помежду си и да дадат гласност на проблеми, чието решаване те подпомагат. Конкурсът Queen Of Hope, който е поантата на това събитие, не е конкурс за красота, а за добре свършена работа през цялата година и за личен принос за решаването на проблеми на страната.

“Много съм горда, че България беше забелязана от световна благотворителна организация. Това ще даде възможност на страната ни да участва във форум на световно ниво. Грижата при решаването на проблемите, колкото и привидно маловажни да изглеждат те, е важен елемент за създаването на позитивен имидж на страната” – коментира Теодора Колчева. “След като получих грамотата на Spirit Of H.O.P.E, ми писаха много национални директори от цял свят, за да изкажат позитивните си намерения към проблемите на България. Като посланик на тази организация у нас, имам намерение догодина да учредя подобни награди тук, защото виждам колко е важно да бъдат поощрявани хората и организациите, които в рамките на възможностите си развиват благотворителна дейност и помагат на нуждаещите се...”.

Коментирай