Седмична нумерологична прогноза за 17 – 23 юни

Постигаме успехи

18.06.2024г. / 18 56ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Родените на 4, 13, 22 и 31-во число на всеки месец     

Очаква ви динамичен и натоварен период, особено що се отнася до нов проект или задача, които се нуждаят от цялото ви внимание, за да успеете. Хубавото е, че седмицата ще ви предостави възможността да се забавлявате с любими за вас хора на парти, сватба. В работата се пазете от конфликти. Кораловият цвят ще ви направи магнетични и ще ви зареди с хубави вибрации.

Свързани статии

Родените на 5, 14 и 23-то число на всеки месец     

През следващите дни е възможно да забележите голямо подобрение по отношение на вашите финанси. Възможностите това да се случи ще са разнообразни. Усилията, които сте полагали в работата, в това да развивате вашите умения и да надграждате познанията си в дадена област, ще започнат да дават своите положителни резултати.

Седмицата е добра за започване на нов бизнес или за създаване на важни връзки с други хора. Зеленият цвят е вашият за тази седмица.

Родените на 6, 15 и 24-то число на всеки месец    

Ако обмисляте да смените работата си, то може да имате интересни предложения в тази посока. Въпреки че те ще ви зарадват, може да се почувствате несигурни как да действате.

Като цяло периодът е изпълнен с дейности и възможности за изследване на нови идеи. Определено ви очаква движение по отношение на кариерата. Цвят тюркоаз е вашият.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Камелия ( преди 2 месеца )
Нещата не се случват дори сходно с направените прогнози. Просто съчинение.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Свободно време