Седмична нумерологична прогноза за 17 – 23 юни

Постигаме успехи

18.06.2024г. / 18 56ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Родените на 7, 16 и 25-о число на всеки месец    

Периодът започва с някои предизвикателства, които може да изглеждат обезсърчаващи, но ще завърши с положителни емоции. Възможни са конфликти или пречки, които да повлияят на настроението ви. С напредването на седмицата ще откриете възможности за тяхното разрешаване. Цвят горчица ще ви носи положителни вибрации.

Свързани статии

Родените на 8, 17 и 26-о число на всеки месец     

През новата седмица по-често ще се усещате спокойни и стабилни, движейки се уверено към целите си. Вместо да бързате, ще се носите по течението, следвайки събитията. С напредването на дните е възможно и да получите приятна изненада с финансова печалба, която ще внесе вълнение в живота ви. Поставяте началото на процъфтяващ период за вас. Оранжевото ще ви зарежда с приятни емоции.

Родените на 9, 18 и 27-о число на всеки месец     

Има вероятност да се наложи да се справите с неочаквани предизвикателства, които могат да внесат напрежение в живота ви. Ще се чудите по кой път да поемете. Добър момент е да направите крачка назад и да помислите върху миналите си избори и в каква посока бихте искали да продължите. Разполагате с нужните ресурси да се справите, само трябва да повярвате в себе си. Белият цвят ще ви зарежда положително.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Камелия ( преди 2 месеца )
Нещата не се случват дори сходно с направените прогнози. Просто съчинение.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Свободно време