Седмична нумерологична прогноза за 24 - 30 юни

Постигаме успехи

23.06.2024г. / 11 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Родените на 4, 13, 22 и 31-во число на всеки месец      

Новият период ви носи възможности за емоционално изцеление, духовно израстване. Като цяло ще направите ревизия на вашите мисли, емоции. Емоционалният багаж или конфликтите, които носите, трябва да бъдат разрешени и ще имате възможността да постигнете това.

Възможно е да имате проблеми със съня поради прекомерно мислене за някакви въпроси, които ви вълнуват. Опитвайте се да подхранвате положителните мисли.

Родените на 5, 14 и 23-то число на всеки месец      

Активна седмица по отношение на вашите хобита и социални контакти. Възможно е да срещнете влиятелни личности, които могат да ви помогнат с вашите житейски цели и стремежи, но е възможно да имате приятни срещи и със стари приятели и познати.

По финансови въпроси тази седмица може да донесе нови и обещаващи възможности. На работното си място ще имате подкрепата на колегите и по-възрастните хора.

Родените на 6, 15 и 24-то число на всеки месец     

Предстоят ви успехи в професионалната сфера и спокойствие у дома. С вашата работливост ще успеете да реализирате някои от идеите си и усилията ви няма да останат незабелязани. Въпреки това се пазете от ласкателството на някои колеги. В личен план ще може да постигнете хармония и да се радвате на приятни изживявания. Седмицата е подходяща за придобиване на нови познания в област, от която се вълнувате.

Коментирай