Седмична нумерологична прогноза за 24 - 30 юни

Постигаме успехи

23.06.2024г. / 11 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Родените на 7, 16 и 25-о число на всеки месец     

Седмицата ще ви накара да фокусирате вниманието си върху работа, обучения, семинари, а за някои от вас и командировки. Положените усилия ще ви се отплатят на по-късен етап. Очаквайте и добри новини по важни за вас въпроси. Бъдете предпазливи с кого споделяте вашите идеи, цели, успехи. Не всеки може да се зарадва на щастието ви.

Родените на 8, 17 и 26-о число на всеки месец      

Ще посветите последната седмица на юни месец на трансформиращи мисли, повече интимност в личния живот. Нагласата ви ще окаже влияние на вашия личен и професионален живот. Ще има повече емоционално изследване, което ще ви позволи да разберете мислите си по-ясно и задълбочено. В любовен план желанието ви за флирт ще се повиши.

Родените на 9, 18 и 27-о число на всеки месец      

Определени енергии могат да повлияят положително на личния ви живот, бизнес партньорствата и цялостната ви личност. Чарът ви и оптимистичната ви нагласа ще ви проправят път към успехите и постигането на лично щастие. Увереността ви ще се забелязва, но не я бъркайте с високото его, което може да ви попречи. Ако досега се е налагало да се справяте с определени препятствия, то ще успеете да ги преодолеете.

Коментирай