Таро карта за 20 юни

Ще имаме повече финансови възможности

20.06.2024г. / 07 45ч.
Аз жената
Снимка: iStock

Снимка: iStock

Таро карта на деня – Луната насочва вниманието ни към почивката. Планувайте почивка, може да е дори личен ритрийт навътре към себе си и собствените емоции. Дайте си време в самота, за да усетите по-плътно преживяванията и емоциите от последните дни, седмици или месеци, за да осъзнаете по-ясно как ви се отразяват. Нещо може би ни убягва, нещо може би не виждаме в забързаното темпо на ежедневието. Би било хубаво да си дадем време и да се отпуснем, за да видим по-ясно ситуацията.

Съвет за деня – Асо пентакли говори за финансови предложения и възможности, нови перспективи, добро здраве и положителна енергия. Ще имате нови възможности, свързани с пари, ресурси, физическото ви Аз и материалния свят. Ще усетите прилив на свежа енергия и позитивност и може да получите помощ по финансов или материален въпрос. Мислете положително и бъдете готови да култивирате всички нови възможности, като съвет към Луната, тази карта може да се пада, за да ви подтикне да обмислите финансовите и материалните въпроси, които не бива да пренебрегваме.

В работата:

Може да има неясноти днес, да се заблудите. Бъдете по-внимателни, особено с финансовите дела.

За влюбените и семейните:

Хубав ден за любовта, разговаряйте, намерете общо занимание с любимия. Може да започнете разговор за общо съжителство или дейност.

Свързани статии

Коментирай
Свободно време