Какво казва зодията ви за вашия темперамент?

Лъвът е знакът с най-огненото поведение

21.06.2024г. / 18 30ч.
Мария Василева
Снимка: iStock

Снимка: iStock

Ако искате наистина да опознаете някого, тогава имайте предвид не само неговия характер и възпитание, но и темперамент. Понякога именно той е много труден за овладяване и трябва да бъде взет под внимание. А какъв е темпераментът на всеки представител от зодиака? Вижте в следващите редове. 

Овен 

Като един от огнените знаци, страстта е естествена черта за вас - независимо дали е любов или гняв. Имате нужда само от най-малкия спусък, за да стреляте по всички. Това е така и защото страстта се превръща в амбиция, и всякакви спънки по пътя към вашите постижения могат да предизвикат раздразнението ви.

Вашият любим може да очаква страстни целувки с разярения бик, който се „активира“ за секунди.  Вашият най-добър приятел може да очаква - от луд смях до бърз изблик на гняв при нещо, което е казал. 

Телец 

Вие сте един от най-търпеливите хора до онази пословична последна капка. Другата страна вероятно никога няма да разбере за това. Как би могла? Вие сте пасивно-агресивни!

Вашият любим, приятелите ви и семейството ви могат да очакват: мила и загадъчна усмивка на Мона Лиза, която никога знаят какво точно крие.  

Близнаци 

Е, поне промените в настроението ви са предвидими. Никой не знае какво имате предвид или какви са вашите предпочитания. Вашият любим може да очаква: промяна на плановете от вечеря на свещи към стоене вкъщи в мрачна тишина.

Вашият най-добър приятел може да очаква – от капризи до ласкателна лоялност за нула време.

Вашето семейство може да очаква: недоволство, но не в дългосрочен план.  

Свързани статии

Рак 

Ако сте приятелят, който е нежен и грижовен и хората ви знаят, че не изпускате нервите си лесно, можете да благодарите на зодията си за това. От друга страна обаче, вие също сте известни с това, че не сте много експресивни и можете да бъдете пасивно-агресивни.

Вашият любим може да очаква: нежна любяща грижа.

Вашият най-добър приятел може да очаква: търпение.

Вашето семейство може да очаква: любезен, грижовен и неконфликтен член. 

Лъв

Ако сте ядосани, ще го покажете. Ако трябваше да има състезание между огнените зодии по темперамент, вие сте категоричният победител. Никой не може да се забърква с вас и да мисли, че може да му се размине.

Вашият любим може да очаква: когато сте ядосани всички ще разберат това.

Вашият най-добър приятел може да очаква: няколко горчиви думи от време на време.

Вашето семейство може да очаква: знаете къде боли и не се страхувате да уцелите точно там. 

Дева 

Можете да се състезавате с вашия приятел Телец в маратон за търпение. Но след като сте ядосани, няма отстъпление от това. Отнема ви много време, за да обработите преживяванията.

Вашият любим може да очаква: търпение.

Вашият най-добър приятел може да очаква: прошка, но не трябва да очаква обаждане в рамките на поне 10 години!

Вашето семейство може да очаква: без грозни сцени, само тихо наказание. 

Свързани статии

Коментирай