Ергенът Евгени Генчев отпразнува рожден ден, но без Валерия

Пианистът отбеляза празника си по-нестандартно

25.06.2024г. / 09 22ч.
Аз жената
Евгени Генчев. Снимка: bTV.

Евгени Генчев. Снимка: bTV.

Музикантът Евгени Генчев, който стана популярен с участието си в риалити предаването "Ергенът", отпразнува рожден ден и сподели снимки в профилите си в социалните мрежи. Това, което събуди любопитството на неговите последователи е, че на снимките ергенът е сам и липсва компанията на неговата любима Валерия.

Евгени написа в поста си за рождения ден, че е избрал да празнува по по-нестандартен начин, а именно чрез преживяване сред природата. Чаровният пианист пусна снимки от разходката си в планината и веднага събра множество пожелания от негови последователи и почитатели. 

Ето какво написа Евгени за своя рожден ден:

"Направих още една обиколка около слънцето. Не исках да го отбелязвам с парти. Не исках и да е на маса с ядене и пиене в центъра на всичко. Исках да е навън. Да е преживяване. Да съм в движение. Да е сред природата. Нашата природа. Да усетя слънцето, земята, водата, гората. Да стъпя на места, на които по един или друг повод не съм имал шанса да посетя. Има много такива. Прекалено много!", написа под снимката си Евгени и допълни: "Прекарах последните 48 часа в преходи в Стара планина и Рила. Извървях около 40 км. баири. Краката ми са леш. Чувствам се изморен и същевременно зареден. Не, в случая не е противоречие! Клише е, но казват "опознай родината си, за да я обикнеш". След тези два дена, сърцето ми е пълно! Религията ми е тази на себеизразяването и неспирното развитие. Нека с любов да не спираме да надграждаме това, което имаме - вътре в себе си, както всичко около нас!"

Неговата половинка в живота Валерия също сподели снимки от разходката си сред природата, но в стори. И на кадрите не се виждаше Евгени, което подпали любопитството на почитателите им дали двойката все още е заедно.

Свързани статии

Свързани статии

 

Коментирай