Изберете картина на Фрида Кало и вижте каква е вашата житейска мисия

Един забавен тест

26.06.2024г. / 16 12ч.
Михаела Лазарова
Фрида Кало. Снимка: Getty

Фрида Кало. Снимка: Getty

Фрида Кало е една от най-известните художнички на 20 век и една от най-влиятелните жени. Животът ѝ преминава през редица изпитания, за някои от които тя разказва именно чрез творбите си. Въпреки съдбата си, Фрида Кало винаги е била и ще бъде един от символите на женската сила, красота и свободата на изразяване. 

Днес споделяме една забавен тест. Пред вас има 4 картини на  Фрида Кало.

Изберете си една и вижте каква е вашата мисия в този живот.

Свързани статии

1. Да внесете нещо ново в този свят

Вие сте една от онези жени, чиято поява на този свят е, за да оставят своя отпечатък в историята. Например, ако се занимавате с творчество под някаква форма, то плодовете на вашия талант може би ще повлияят на света на изкуството. Може би вашите бизнес идеи ще станат основа на нов иновативен проект или ще помогнат за постигането на успех на съществуваща компания.

Някои от вас пък може да направят истинско откритие в научната или духовната сфера. Примерите са много за това как ще оставите следа в света. 

Казано накратко, изборът ви за картина разкрива, че имате огромен потенциал, който трябва да бъде развит. 

Свързани статии

2. Да разберете истинското значение на щастието

Вие сте дошли на този свят, за да се научите да бъдете истински щастливи. По пътя си ще срещнете много препятствия и грешки посоки, наложени от обществото.

Но ако се научите да слушате вътрешния си глас и да следвате интуицията си, ще можете да разберете смисъла на истинското женско щастие. Това е вашата основна мисия за този живот. Никога не забравяйте, че вие сте най-важната. 

Свързани статии

3. Да укрепите семейството си

Това е не само майчинството, но и грижата за близките, които смятате за свое семейство. Отличавате се с голямо състрадателно сърце и знаете как да обичате искрено.

Именно тези качества, дадени ви от природата, ще ви помогнат да станете жената, която ще обедини около себе си семейството си. Също така ще имате възможността да „излекува” семейните травми, които ви тежат.

4. Да станете пример за жените

Изборът ви на картина показва, че подобно на Фрида Кало, вие сте силна и решителна жена, която буди възхищение. Със собствения си пример всеки ден демонстрирате, че всички пречки съществуват само в нашите мисли. Другите ви се възхищават, защото дори в трудни моменти успявате да останете позитивни, да съберете сили и да се изправите. 

Лесно мотивирате хората край себе си и дори без да подозирате, вие за тях сте пример за подражание. Където и да се появите никога не оставате незабелязана.

Снимки: Getty images

Свързани статии

Коментирай