Седмична таро прогноза за 1 – 7 юли

Придвижваме се напред

29.06.2024г. / 16 30ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Таро картите за първата седмица на месец юли са Паж пентакли и Двойка мечове. 

Първата таро карта в гаданието е Паж пентакли. Тази карта обикновено ни носи послание за настъпващо ново начало, вдъхновение, стартиране на творчески проект или начинание. Пентаклите управляват материалното и съответстват на елемента земя. С таро карта Паж пентакли ще осъзнаем стойността на парите, богатството, притежанията, кариерата и физическото здраве. Ще търсим начини да получим повече от тези неща. 

Време е да приветстваме новите възможности в материалния си живот. За някои хора това може да се прояви като нова работа, нов бизнес или неочаквани финансови печалби. Желанието ни да превърнем мечтите си в реалност се повишава. 

Свързани статии

Въпреки е Паж пентакли показва желанието ни и високата ни енергия за по-добър живот, таро картата не ни дава точен план как да осъществим всичко това. 
От нас ще зависи да си поставим ясни планове за постигане на мечти и целите си. 

Важно е да сме фокусирани, дейни, да останем фокусирани върху практичните и осезаеми елементи, като държим краката си стъпили здраво на земята. Здравият ни разум и прагматичният ни подход ще ни доведат до решение, което е работещо. 

Възможно е да ни се наложи да подобрим някои свои умения, но това ще е част от постигането на успехите. 

Свързани статии

Втората таро карта за новата седмица е Двойка мечове. Двата меча показва, че сме изправени пред предизвикателно решение, но не сме наясно коя опция да изберем. И двете възможности може да изглеждат еднакво добри или еднакво лоши. Важно ще бъде да претеглим плюсовете и минусите. Важно е да помислим дали разполагаме с всичката ни необходимата информация, за да вземем правилните решения или се нуждаем от още проучване. 

Дали не пропускаме нещо, като например заплахи или потенциални рискове, алтернативни решения или критични части от информация. Те биха могли да ни помогнат да се ориентираме в определена посока. Може да се наложи да потърсим нечие мнение, да получим обратна връзка.

Виждайки каква е ситуацията, ще можем и да продължим напред. Двойка мечове може да показва, че се намираме и в задънена улица по отношение на важен въпрос. 

Тъй като може би ще ни се наложи да направим своя избор, нека когато го правим да сме с ясното съзнание, че е възможно да има последствия. Важно ще бъде и да действаме с добри намерения. 

Свързани статии

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Anonimen ( преди 2 дни )
Hidi manipolivai i nastavlyavai baba si i dedosi ok
отговор Сигнализирай за неуместен коментар