4 китайски зодии, за които юли ще е труден

Вижте дали вашата зодия е сред тях

27.06.2024г. / 10 40ч.
Михаела Лазарова
Китайски зодии. Снимка: istock

Китайски зодии. Снимка: istock

Обичаме летните месеци, защото тогава отделяме повече време за ваканции и почивка. Но дори и през лятото е възможно да се изправим пред някои изпитания. Поглеждаме към китайския зодиак, според който през месец юли 4 китайски зодиакални знака ще имат повече трудности. 

Вижте кои са те. 

Мишка/Плъх

Години на раждане: 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020.

През месец юли Мишките трябва да се подготвят за поредица от неприятни изпитания, сочи китайската зодиакална прогноза. Основните неуспехи може да се дължат на професионалната сфера. Възможно е да ви липсват идеи, да се чувствате като в застой. Честите съмнения в себе си и възможностите дали ще се справите със задълженията си също ще ви създават тревоги. 

Ако досега сте били безупречни в работата си, бъдете внимателни, тъй като е възможно да възникнат конфликтни ситуация с ваши колеги или някой от ръководството. 

В личните взаимоотношения също са възможни трудности. През юли месец ще е важно да разрешите всички дребни спорове с партньора си, в противен случай рискувате да прераснат в големи кавги в бъдеще.

Свързани статии

Дракон

Години на раждане: 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012.

Въпреки че през 2024 година ще сме под влиянието на Дракона и това трябва да е неговата година, то според китайския зодиак, родените под този зодиакален знак е възможно да имат някои напрежения. 

Вниманието на Драконите трябва да се съсредоточи върху професионалната сфера във всичките ѝ проявления. Също така ще  бъде много важно да не укривате данъци, да не се впускате в съмнителни финансови схеми. 

На работното място не си позволявайте да не си изпълнявате качествено задълженията, тъй като са възможни по-чести проверки от вашия шеф. Тъй като стресът може да ви дойде в повече, важно ще бъде да си почивате достатъчно, за да намалите риска от главоболие, спад на имунитета. През юли не рискувайте излишно в нищо. 

Свързани статии

Заек

Години на раждане: 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011.

Характерно за родените под китайския зодиакален знак Заек е, че те премислят действията си няколко стъпки напред. През юли месец Заекът е възможно да стане небрежен и несериозен. Според китайския хороскоп това няма да е никак в негова полза, особено що се отнася до бизнеса и кариерата му. През юли Зайците ще трябва да се изправят пред конкурент в работата. Много трябва да внимават, защото създаването на интриги от тяхна страна, подливането на вода и всякакви други некоректни постъпки ще ги поставят в лоша позиция. 

Също така, бъдете внимателни и когато става въпрос за нови запознанства, тъй като не всички хора, които срещнете през юли, ще бъдат с добри намерения спрямо вас. Дайте си време, за да ги опознаете и не споделяйте лична информация. 

Бъдете предпазливи и с харченето на пари. 

Свързани статии

Маймуна

Години на раждане: 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016

Скъпи Маймуни, юли месец може да ви донесе неуспехи във всяка област от живота ви, сочи китайският хороскоп. Има вероятност в работен план нещата да започнат да се движат надолу. Дори и преди да сте си вършили работата усърдно, през юли това няма да има значение, защото шефът може да ви упрекне за всяко малко нещо.

Има вероятност и по-малко трудолюбив колега да получи позицията, за която сте си мечтали. Подобна ситуация очаква в личните отношения онези Маймуни, които са на етап развод или раздяла с партньора. Бъдете готови да овладеете негативните емоции. Внимателни през юли ще трябва да бъдете и по отношение на инвестициите.

Въпреки негативните аспекти, има добри новини за родените под знака на Маймуната. След поредица от неуспехи ще дойде по-благоприятен месец за вас. Бъдете търпеливи и си осигурете повече приятни емоции през юли.

Свързани статии

Свързани статии

Свързани статии

Коментирай
Свободно време