Седмична нумерологична прогноза за 1 – 7 юли

Ето какво показват числата

01.07.2024г. / 14 00ч.
Михаела Лазарова
Нумерологична прогнозаСнимка: istock

Нумерологична прогнозаСнимка: istock

Какво ви очаква в първите дни на месец юли според рождената ви дата (без значение от месеца, в който сте родени), вижте в седмичната ни нумерологична прогноза.

Родените на 1, 10, 19 и 28-о число на всеки месец  

В първата седмица на месец юли е възможно да се почувствате по-емоционални от обикновено, което може да затрудни вземането на ясни решения. Има вероятност у дома да се изправите пред някои малки проблеми, които да предизвикат повече стрес и да искате да избягате от обичайната си среда. Може и да мислите за големи промени в личния си живот, които биха могли да отклонят вниманието ви от ежедневните ви задачи.

Цвят лавандула е вашият за следващите дни. 

Свързани статии

Родените на 2, 11, 20 и 29-о число на всеки месец   

Новият период ви носи положителна промяна в отношенията ви, което ще ви направи по-отворени и грижовни. Въпреки че сте отдадени на любимите си хора, важно е да поставите ясни граници. Ако ръководите екип, особено във важни проекти, може да се наложи да покажете повече разбиране и състрадание и да помогнете на колегите си. 

Прасковеният цвят ще ви зареди с положителни вибрации. 

Родените на  3, 12, 21 и 30-о число на всеки месец   

В личен и служебен план вие ще се справяте много добре. Също така ще покажете уменията си да управлявате безпроблемно много отговорности. Внимателно планиране и усилията ви ще ви се отплатят. Време е да се погрижите за комфорта си. 

Цвят мента е вашият за следващите дни. 

Коментирай