Седмична нумерологична прогноза за 1 – 7 юли

Ето какво показват числата

01.07.2024г. / 14 00ч.
Михаела Лазарова
Нумерологична прогнозаСнимка: istock

Нумерологична прогнозаСнимка: istock

Родените на 4, 13, 22 и 31-во число на всеки месец   

Изправени сте пред важен момент за вземане на решение, където са необходими бързи и ясни действия. Този период е особено добър за онези от вас, които очакват да получат признание за работата си. Важно е да останете концентрирани и организирани, за да се справите с предстоящите предизвикателства. Не се претоварвайте и не мислете негативно. 

Цвят корал ще ви зарежда с положителни вибрации. 

Свързани статии

Родените на 5, 14 и 23-то число на всеки месец   

През новата седмица ще се повече привлечени от това да си осигурите красота и лукс, да търсите комфорт. Въпреки това ще имате усещането, че трудно бихте могли да ги постигнете. Напоследък може да сте обременени от притеснения, сънят ви да е нарушен, да се чувствате напрегнати емоционално. Не унивайте! Идва нова възможност, която може да ви помогне да преминете през този небалансиран момент.

Розовият цвят е вашият за новия период. 

Родените на 6, 15 и 24-то число на всеки месец   

Новият период ви носи възможността да изпитате нова среда или шанс да започнете отново, което може да подобри настоящата ви ситуация. Чувствате се готови да се изправите пред предизвикателства, за да постигнете целите си, водени от силно желание за прогрес. При някои от вас това може да се прояви и като нова романтична връзка. С напредването на седмицата очаквайте да се почувствате по-щастливи и да постигнете повече успехи. 

Оранжевият е вашият положителен цвят за новата седмица. 

Коментирай