Седмична нумерологична прогноза за 1 – 7 юли

Ето какво показват числата

01.07.2024г. / 14 00ч.
Михаела Лазарова
Нумерологична прогнозаСнимка: istock

Нумерологична прогнозаСнимка: istock

Родените на 7, 16 и 25-о число на всеки месец    

През новата седмица ще търсите справедливостта във всичко. Възможни са спорове, затова бъдете внимателни. Има вероятно това да ви натовари както психически, така и физически, да сте повече разочаровани и потиснати. Въпреки всичко това, опитайте се да се придържате към здравословни навици и да се отдавате на любими занимания. Цвят слонова кост е вашият. 

Свързани статии

Родените на 8, 17 и 26-о число на всеки месец      

Следващите дни за вас ще са повече време на релакс и презареждане. Възползвайте се от възможността да си починете и да съберете сили. Ако напоследък сте се сблъсквали с физически или емоционални затруднения, това е вашата възможност да се разделите с тези негативни емоции. Възможно е да възникне ситуация, която ще изисква внимателно обмисляне. Възможни са някои забавяния. Цвят горчица ще ви зарежда с приятни вибрации. 

Родените на 9, 18 и 27-о число на всеки месец      

В първите дни на юли ще има както предизвикателства, така и възможности. Може да почувствате силни емоции и противоречиви желания. Бъдете внимателни с парите, тъй като и ри тях ще бъде колебливо. Въпреки това, не забравяйте, че тази трудна фаза няма да продължи дълго. За да останете балансирани, спортувайте, почивайте си достатъчно, срещайте се с любими за вас хора. Цвят люляк ще ви носи приятни емоции. 

Коментирай