Диана Димитрова напуска България и театъра

Актрисата се сбогува с българската публика

27.06.2024г. / 13 01ч.
Аз жената
Диана Димитрова. Снимка: БГНЕС

Диана Димитрова. Снимка: БГНЕС

Актрисата Диана Димитрова сложи край на театралните си ангажименти в България, поне на този етап. Популярната дама сподели в профила си във Фейсбук, че е изиграла последното си представление по романа "Тютюн" и се сбогува с родната публика. Известната актриса заминава за чужбина, където ще учи дизайн. 

Ето какво пише в поста си актрисата:

"През годините, особено последната си задавах много въпроси, на които отговор няма. Благодаря и на колегите, че стоически издържаха. Снощи трудно се сбогувахме. Доста трудно. От тази раздяла боли най-много. Факт е, че направихме, нещо огромно за българския театър и умните зрители го знаят. Умният зрител различава истината от фалша, различава театъра от халтурата. Тази роля взе голяма част от времето, съня и нервите ми, но ми даде повече. 
Даде ми приятелства, които остават за цял живот. Даде ми обичта на зрителите. Даде ми и безценен опит. Опит, който ме направи още по-силен човек. "ТЮТЮН" беше любимият роман на баба ми. Колко да е случайно, това? Благодаря Ви".

През последните години актрисата водеше съдебен спор с актьора Юлиан Вергов, когото тя обвини в нанесена телесна повреда по време на снимките на сериала "Откраднат живот".

 

Коментирай
Свободно време