Седмична таро прогноза за 8 – 14 юли

Положителни промени

06.07.2024г. / 16 30ч.
Михаела Лазарова
Седмична таро прогноза. Снимка: istock

Седмична таро прогноза. Снимка: istock

Таро картите за новата седмица са Крал на мечовете и Колелото на съдбата.

Първата таро карта е Крал на мечовете. Тя символизира интелектуална сила и власт. Кралят на мечовете има смелостта и интелекта да постигне всичко, което желае. Когато таро картата се появи в гледане на таро, това е показател, че ние управляваме от място на авторитет и уважение. Взимаме безпристрастно решения, лидери сме. Търсим истината и не се поддаваме на емоциите. 

Свързани статии

Кралят на мечовете ви подсказва да използваме логиката и интелекта си, за да се ориентираме по пътя напред. Ще ни се наложи да вземем твърди и добре проучени решения и да бъдем справедливи в отношенията си с другите. До балансирани решения ще стигнем само ако ги взимаме добре обмислено, а не емоционално. 

Но Кралят на мечовете може да представлява професионален съветник, като адвокат, финансов съветник или данъчен консултант. За някои тази таро карта може да показва, че се нуждаят от някакъв професионален съвет.  За други, че ще стартират нещо ново.

Свързани статии

Втората таро карта за тази седмица е Колелото на съдбата. Колелото на съдбата ни напомня, че колелото винаги се върти и животът е в състояние на постоянна промяна. Преминавате ли през труден период? Знайте, че ситуацията ви ще започне да се подобрява. 

Ако пък на този етап сте удовлетворени, помислете дали наистина оценявате всички хубави неща в живота си, защото Колелото на съдбата може да ви напомни за това. Таро картата е известна още като колелото на кармата и ни напомня, че ако не сме добри към другите,  не можем да очакваме хубавото да се върне към нас. 

Свързани статии

Така че, ако искате щастие и изобилие, уверете се, че изпращате тази положителна енергия и към другите. Каквото изпратите във Вселената, това ще се върне по пътя ви.

Картата Колелото на съдбата ни напомня да сме оптимисти и да вярваме, че хубавото тепърва предстои за нас. Животът ни е напът да се обърне в по-перспективна посока с нови възможности на пътя ни.  

Свързани статии

Свързани статии

Коментирай