Миньоните се завръщат с “Аз, проклетникът 4” на IMAX в Кино Арена

Бъдете първи с билети за най-голямото кинозабавление това лято

05.07.2024г. / 08 00ч.
Мария Дуковска
“Аз, проклетникът 4”.

“Аз, проклетникът 4”.

Който не знае миньоните и не е чувал за “Аз, проклетникът” да се поправи веднага! Защото от днес вездесъщите жълтурковци се готвят за следващата стъпка от еволюцията си и смело навлизат във вълнуваща нова ера на повсеместна забава с “Аз, проклетникът 4”, а билетите вече са в продажна на касите на Кино Арена и онлайн.

Време е да се запознаем с мегаминьоните – резултата от специалния серум, който Антизлодейската лига разработва за превръщането на миньоните в брилянтни агенти, и да станем свидетели на техните суперсили, можещи да се конкурират единствено с възможностите им да създават хаос. Няма как ръководителите на АЗЛ да съжаляват за решението си да ги създадат, нали? Дано поне Гру успее да ги контролира, макар че той има не един или два проблема на главата си.

Също както своите предшественици, “Аз, проклетникът 4” обещава суперприключение с неспирен екшън, много хумор и всевъзможни попкултурни закачки, а вълнуващата история в центъра му ще ни напомни за трансформиращата сила на любовта и семейството. Има причина Аз, проклетникът да е най-успешният анимационен франчайз в историята и за пореден път ще се убедим в качествата му от този петък, само в кината.

Режисьор на Аз, проклетникът 4 е Крис Рено (Аз, проклетникът, Сами вкъщи), а ко-режисьор е Патрик Делаж (Ела Изпей! 2, Сами вкъщи 2). Сценарият е дело на Кен Даурио (Аз, проклетникът) и Майк Уайт (Белият лотос), а продуценти са създателят и изпълнителен директор на Illumination Крис Меледандри и Брет Хофман (Супер Марио Bros.: Филмът)

Тук можете да видите трейлър на филма.

Коментирай