Тест: Ще се изпълни ли желанието ви?

Един забавен тест

05.07.2024г. / 10 30ч.
Михаела Лазарова
Мечтите се сбъдват. Снимка: Istock

Мечтите се сбъдват. Снимка: Istock

Всеки има поне едно желание, което би искал да му се изпълни. Днес споделяме с вас един забавен тест. Намислете си желание. Изберете карта и вижте дали желанието ви ще се осъществи. 

Карта  1

Изборът ви за карта разкрива, че може да имате твърде много желания. Днес искате едно нещо, утре друго, вдругиден трето.... Това води до пълен хаос в главата ви и създава усещане за несигурност.

Няма конкретика и вие сами не знаете какво искате, поради това не се движите в посока на реализиране на желанието си. За да се сбъдне то, трябва да решите и разберете какво наистина искате. Или спрете да мечтаете и започнете да бъдете дейни, активни. 

Свързани статии

Карта  2

Картата показва, че ще имате възможност да сбъднете желанието си, но сякаш сами ще го предотвратите. Възможно е да претеглите всичко, да го обмислите и да стигнете до извода, че нямате нужда от това желание. Може би ще решите, че не ви трябва, защото ще трябва да пожертвате нещо или във формата, в която това желание да се сбъдне, няма да ви подхожда.

Ако наистина искате да сбъднете тази ваша цел, то бъдете категорични и непреклонни и отсечете всичко, което ще попречи на изпълнението ѝ. 

Карта 3 

Много е вероятно желанието ви да се осъществи благодарение на помощта на други хора. Картата показва възможността да получите помощ и подкрепа. Някой да бъде щедър към вас. 

Но вие също ще трябва да проявите щедрост и великодушие. Може би вашето желание ще се сбъдне, ако сте щедри към другите и сте готови да споделите това, което имате. Разбира се, това не означава да се поставите в ситуация на лишение, заради някого. Положителната енергия, която давате, може да се върне при вас под формата на изпълнено желание.

Свързани статии

Карта 4 

Вашето желание несъмнено ще се сбъдне. Избрали сте една от най-добрите карти, която обещава изпълнение на него. Постижения, успехи, късмет, подобряване на материалното състояние.

Тук няма случаен късмет, картата казва, че всичко, което получавате, заслужавате чрез работата си, делата или действията си в миналото. Вече е време да получите наградите за усилията ви. Много е важно да действате независимо и уверено. Имате всички необходими ресурси и умения, за да постигнете целта си.

Свързани статии

Карта 5

Изборът ви на карта показва, че вие вероятно се намирате от дълго време в ситуация, която  ви кара да се чувствате физически и емоционално уморени. 

Сякаш вече и вие не вярвате и може би дори не искате да се осъществи мечтата ви. Но съвсем скоро това ще се промени, защото вашите ангели пазители са до вас.

Важно ще бъде да си върнете вярата, мотивацията и позитивната нагласа. Работете върху положителната си настройка всеки ден. Започнете да предприемате някои стъпки, за да сбъднете желанието си, ако все още го желаете наистина. Вярвайте в чудеса!

Снимка: istock

По материали от dzen.ru

Коментирай
Свободно време