Седмична нумерологична прогноза за 8 – 14 юли

Време за промени

09.07.2024г. / 15 55ч.
Михаела Лазарова
Седмична нумерологична прогноза. Снимка: istock

Седмична нумерологична прогноза. Снимка: istock

Свързани статии

Родените на 4, 13, 22 и 31-во число на всеки месец   

Възможни са някои напрежение в работен план. Може да се отнася за разминаване на мненията с колеги, шефове или да имате конкуренция. Предизвикателствата могат да провокират напрежение, поради което е от съществено значение да се справяте с взаимодействията с внимание и стратегическо мислене. Не си създавайте конфликти и не прехвърляйте напрежението от работата си в личния си живот. 
Носете цвят корал.

Свързани статии

Родените на 5, 14 и 23-то число на всеки месец    

Ефективно ще се справите с всякакви трудности. Седмицата е подходяща за започване на ново бизнес начинание. Възможно е да се почувствате уморени и несигурни относно бъдещата ви посока. Изключително важно е да избягвате да вземате прибързани решения, водени от разочарование или гняв.

Съсредоточете се върху запазването на спокойствието и освобождаването на всякакви притеснения. Вашият цвят за следващите дни е розовият.

Свързани статии

Родените на 6, 15 и 24-то число на всеки месец    

Новата седмица ви дава възможности да направите и нова стъпка в кариерата си. Също така ще ви бъде по-лесно да се освободите от миналото, от неща, които не са ви необходими и да гледате напред с решителност.

Хубавите емоции допълнително ще повишат позитивното ви мислене и нагласа. Забавлявайте се, но не рискувайте излишно. Цвят тюркоаз е вашият.

Коментирай