Седмична нумерологична прогноза за 8 – 14 юли

Време за промени

09.07.2024г. / 15 55ч.
Михаела Лазарова
Седмична нумерологична прогноза. Снимка: istock

Седмична нумерологична прогноза. Снимка: istock

Родените на 7, 16 и 25-о число на всеки месец     

Седмицата е подходяща за започване на обучения, които ще повишат квалификацията ви. Вашето активно участие в работата, хобитата ви, любовния и личния ви живот е от решаващо значение. Така може да бъдете забелязани, оценени.

Семейната среда ще ви носи спокойствие и мигове на щастие. Не всеки ще се радва на хубавото, което ви се случва, затова не се поддавайте на клюки, провокации.  Зеленото ще ви носи късмет.

Свързани статии

Родените на 8, 17 и 26-о число на всеки месец       

Бизнес начинанията ще процъфтяват и ще видите ползи от различни източници на доходи. Тази седмица може да се заемете с нови проекти, да постигнете някоя ваша лична цел.

Периодът е чудесен за постигането на финансов растеж, получаване на интересни оферти за нова работа или допълнителни ангажименти, които да ви донесат приходи. Ако планирате да подобрите някои свои навици, по отношение на спорт, здравословно хранене, личностно развитие – действайте.

Свързани статии

Родените на 9, 18 и 27-о число на всеки месец       

Емоциите ви през следващите дни може да са колебливи. Затова ще бъде важно да не им се поддавате, да не унивате, да не потъвате в негативни мисли. В моментите, в които се усещате щастливи, не давайте обещания, които не сте сигурни, че може да спазите. Приоритизирането както на вашето физическо, така и на психическото здраве е от съществено значение, за да се чувствате добре.

В края на седмицата може да настъпят някои промени, които ще ви донесат удовлетворение. Белият цвят е вашият.

 

Коментирай