Седмична таро прогноза за 15 – 21 юли

Постигаме успехи

13.07.2024г. / 16 00ч.
Михаела Лазарова
Седмична таро прогноза. Снимка: istock

Седмична таро прогноза. Снимка: istock

Таро картите за новата седмица са Рицар на чашите и Магьосникът. 

Първата карта в таро прогнозата е Рицар на чашите. 

Рицарят на чашите е класическият романтик. Има силна интуиция и емоции и ги използва майсторски, за да очарова и привлече другите. Умее да проявява състрадание и разбиране към другите, защото се е научил да разбира собствените си чувства и емоции. В таро четене тази карта показва, че ние процъфтяваме във всичко, ако се занимаваме с творчество също. Рицарят на чашите е мотивиран от действие.

Свързани статии

Може да се каже, че тази таро карта показва, че мечтите ни започват да се случват малко по малко. Движим се към тяхното осъществяване. Интуицията и въображението ни са много силни. Възможно е и да ни се наложи да вземем решения, въз основа на това как се чувстваме за дадена ситуация.

Втората таро карта е Магьосникът. Този Магьосник ни носи инструментите, ресурсите и енергията, от които се нуждаем за да сбъднем мечтите си. Може да не ни се вярва, но всичко е на една ръка разстояние. Важното е да обединим тези инструменти синергично, така че въздействието на това, което създаваме, да е по-голямо от отделните части.

Свързани статии

Ако имаме идея, сега е подходящ момент да продължим напред. Тази таро карта ни показва, че е важно да предприемем действие и да осъществим намерението си. Уменията, знанията и възможностите, които сме събрали са ни довели до мястото, където сме.

Създаването на ясна визия за нещата е много важно. Не е достатъчно само да сме мотивирани. Когато сме наясно с идеята, имаме визия за нея и сме вдъхновени, то няма начин да не я постигнем. Ако сме методични, ако не се разсейваме, няма начин да не успеем.

Коментирай