Мъжете не могат да устоят на жени от тези 5 зодии

Кои са те

12.07.2024г. / 11 30ч.
Мария Василева
Жените от тези 5 зодии са неустоими. Снимка: istock

Жените от тези 5 зодии са неустоими. Снимка: istock

Има някои зодиакални знаци, които са толкова съблазнителни и секси, че могат да поразят представителите на другия пол. Те ще ги привлекат и дори понякога да няма никаква изтънченост в техниката им, това може да разпали страстите на мъжете още повече. Всяка от тези 5 зодии има свои собствени техники за съблазняване, с които да подлуди силния пол. Вижте кои са те.

Овен

Овенът е огнената зодия, на която не можете да се наситите, защото тя винаги тлее горещо. Когато Овенът ви съблазнява, той го прави в стил на бавно изгаряне – той действа бавно, с преднамерени движения и много зрителен контакт. Това, че е огнен знак, определено работи в негова полза тук, защото нека си признаем, нищо не е по-горещо от огъня (и огнените знаци като Овен).

Овенът също владее добре изкуството на убеждаването. Дамите от тази зодия вече знаят как да убедят другите да опитат и да направят нещо лудо като скок с парашут, така че за тях ще бъде лесно да ви убедят да направите всичко, което те поискат. Очаквайте съблазняването и убеждаването на жената Овен да започне още преди да сте официално заедно.

Свързани статии

Телец

Телецът е богиня на любовта и изкусна съблазнителка, събрани в едно. Когато сте съблазнен от жена Телец, това може да бъде преживяване извън тялото. Тя е зодията, която обича настроението, чувствеността и романтиката, както и хубавата музика. Съблазняването също не е нещо, което Телецът трябва да включва. За него всичко идва естествено, защото това е неговата специалност.

Телецът е много умел и с докосването. Начинът, по който жената Телец ви съблазнява (с най-добри резултати), е чрез обостряне на сетивата – това може да включва – горещ восък от свещи, пера, масаж и дори кубчета лед. И дори когато не сте в спалнята с нея, е трудно да мислите за нещо друго. Жената от зодия Телец не е любовница, която можете да забравите.

Лъв

Лъвът обича да командва в спалнята, така че когато ви съблазнява, жената от тази зодия го прави по начин, който ви показва да знаете, че тя ще поеме водещата роля. Тя обича да бъде в светлината на прожекторите и знанието, че я чакате да направи следващия си ход, е дразнещо за нея. Преди всичко, Лъвът е просто луд и секси.

Разбира се, не можете да избиете тази жена от ума си, тя знае как да направи впечатление, както никой друг! Когато тя е доминираща в спалнята, тя вероятно ще донесе някои забавни (а понякога и малко страшни) играчки, за да ви съблазни още повече. Но дори когато тя не се опитва, жената Лъв все още е секси и управлява.

Свързани статии

Везни 

Везните са съблазнителките, които харесват и дразнят. Те обичат да се раздават в спалнята, но тъй като е човек, който цени баланса във всички области на живота си, тя очаква да получи същото. Когато тя ви съблазнява, най-вероятно тя ще бъде тази, която инициира всичко. Тя иска да се отпуснете и да се насладите на нейните техники за съблазняване, преди да я възнаградите по-късно.

След като ви даде всичко, което искате, тя обича да ви дразни и да ви кара да ѝ дадете това, което желае. Везните са много игриви, когато съблазняват, защото знаят, че интимното време трябва да бъде по-скоро забавно и безгрижно, отколкото сериозно. Няма да можете да избиете такава жена от главата си, защото има вероятност тя вече да планира следващата ви среща заедно.

Скорпион

Скорпионът е друг зодиакален знак, който използва силните си страни, за да ви съблазни. В нея гори много страст и тя иска да изпита всичко, което животът може да предложи – включително да получи признание като най-добрата съблазнителка, с която не можете да се справите. Когато сте със Скорпион, най-добре е просто да се задържите и да се насладите на пътуването, защото тя не „намалява скоростта“ за никого.

Тя е много страстна любовница и може да бъде тази, която ще стане наистина извратена в спалнята. Жената от тази зодия обича да прекрачва границите си (и вашите) и макар да звучи страшно в този момент, това ще бъде едно от най-добрите преживявания в живота ви. Защо иначе мислите, че не можете да я избиете от главата си?!

Свързани статии

Коментирай