Таро карта за 14 юли

Това е карта на радост, любов, празник и щастие

14.07.2024г. / 05 30ч.
Аз жената
Таро карта на деня. Снимка: istock

Таро карта на деня. Снимка: istock

Карта на деня – Тройка чаши. Тази карта изобразява три жени, които танцуват и вдигат чашите си, те празнуват. В краката им има цветя и есенни плодове, които означават изобилна реколта и са поклон към нашия аркан 3, Императрицата, богиня на реколтата. Тройките в Таро означават ума, тялото и духа, като триъгълната природа на тройките представлява основата, върху която наблюдаваме и надграждаме изборите, които правим. Три е творческото число и когато идва чрез чашите, които са символ на нашите чувства и емоции, ние създаваме нещо от сърце и пренасяме тази любов в по-реализирана форма. Това е карта на радост, любов, празник и щастие.

Днес е време да бъдете с приятели, семейство и любими хора, да се свържете с тях, да се смеете с тях и може би дори да празнувате нещо заедно. Тази карта се пада, когато сме създали правилната общност от хора около нас и знаем, че сме подкрепени.

Съвет за деня – Луната. Може да изпитате емоционален дискомфорт и несигурност; несигурност в плановете или намеренията на други хора, несигурност кой е най-добрият начин на действие или страх от неизвестното. Може да има някои неразрешени чувства около нещо, което ви е наранило в миналото. Луната е възможност да интегрираме нашето сенчесто аз – части от себе си, които сме заточили отдавна, защото не са били приемливи в нашия външен свят. Но те заслужават място на масата на съзнанието – веднъж седнали, ние ставаме цялостни и можем да се радваме на здравословна връзка с Аз-а.

Свързани статии

В работата: Днес може да се поздравите с успешен край или добро начало. Имате подкрепа и съмишленици. Не се поддавайте на емоции и несигурност, те не отразяват околните, а вашето вътрешно състояние. Не прехвърляйте вината за вашите емоции на другите, а потърсете начин да се справите с тях.

За влюбените и семейните: Картите са силно емоционални днес, това са чаши и луната, затова внимавайте с емоциите. Справяйте се със собствените си несигурни мисли и чувства и не натоварвайте околните или половинката с тях. Това, което изпитвате е вследствие на ваши вътрешни неразрешени конфликти, а не е по вина на околните. Самонаблюдавайте се и търсете истинските причини за емоционалните си реакции.

Свързани статии

Коментирай