Еминем се сбогува с ерата на Slim Shady с 12-ия си студиен албум

12.07.2024г. / 15 09ч.
Михаела Лазарова
ФОТОКРЕДИТ: ANIMATO MUSIC / UMG

ФОТОКРЕДИТ: ANIMATO MUSIC / UMG

Eminem прави финален опит да сложи край на своето алтер его с 12-ия си студиен албум The Death Of Slim Shady (Coup De Grâce). Новият проект отдава почит на образа на Slim Shady, който бе популяризиран през 1999 г., и съчетава най-доброто от творчеството на рап легендата и неговото алтер его.

Слушайте The Death of Slim Shady (Coup De GrÂCe) ТУК

The Death Of Slim Shady (Coup De Grâce) включва 19 парчета, включително и препратки към ранните години и популярни хитове на Eminem. Водещите сингли Houdini и Tobey вече завладяха класациите, като Houdini дебютира под номер 2 в Billboard Hot 100, което го прави най-високият хит на Eminem за последното десетилетие, докато Tobey се промъкна под номер 95. Един от най-очакваните тракове в албума е Guilty Conscience 2, продължение на култовото парче Guilty Conscience от колекцията The Slim Shady LP (1999 г.), създадена в сътрудничество с Dr. Dre. Подобаващо, неговият чест сътрудник и близък приятел Dr. Dre беше този, който разказа за новия албум на Eminem през март по време на участието си в шоуто Jimmy Kimmel Live!.

На 11 юли Eminem сподели с феновете си, че The Death Of Slim Shady всъщност е концептуален албум, като ги посъветва да се придържат към последователността на траковете, за да разберат напълно замисъла на проекта. Eminem се стреми към десетия си пореден албум, който да заеме първо място в класацията на Billboard 200, доказвайки отново, че е една от най-значимите фигури в света на музиката.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
krisko ( преди 3 седмици )