Кои са 3-те кармични зодии?

Стрелците могат да бъдат отмъстителни

18.07.2024г. / 12 00ч.
Мария Василева
3-те кармични зодии. Снимка: istock

3-те кармични зодии. Снимка: istock

Когато срещнете представител от някоя от следващите зодии, ще усетите, че този човек не е случаен. Около него ще витае нещо специално и вие ще се чувствате привлечени. Кои са зодиите, носещи карма?

Везни 

Не е изненадващо, че знакът, представляващ справедливост и баланс, би бил ходеща карма за всеки, който го срещне. Но Везните са просто огледало: ако се страхувате от това, което виждате да ви гледа в това отражение, може би е време да се самоотразите и да се справите по-добре.

В крайна сметка те просто отговарят на вашата енергия. Везните имат силата както да ви излекуват, така и да ви унищожат: от вас зависи да разберете каква тяхна версия ще получите.

Свързани статии

Скорпион 

Този скорпион знае как да използва мощното си жило, за да изплаши всякакви хищници, манипулатори и хулигани. Скорпиони, вие имате всичко необходимо, за да дадете урок на един злосторник как да се отнася с другите – това е, защото сте отблизо запознат с тъмната страна на човешката природа, включително вашата собствена.

Предвиждате контраатаката на врага си, преди той дори да е имал шанс да я обмисли. Стратегически планирате с опасна прецизност как да унищожите всичките си скептици и тези, които се осмеляват да нападат уязвимите, докато се правите на глупаци. В ума си вие просто допринасяте за по-доброто.

Свързани статии

Стрелец 

Отдавна се казва, че Стрелецът не таи злоба (бихме казали, че това не е съвсем вярно – те просто са по-селективни по отношение на злобата, която страстно таят завинаги). Техният бурен, импулсивен нрав понякога може да покаже най-доброто от тях. Но как реагират на тези, които го опитват, често е заслужено. Не бихте се забърквали с този огнен знак, освен ако не търсите епично изгаряне.

Представителите му не само са интелектуални ръководители, те са умни в разпознаването на това как хората се чувстват, мислят и вникват в тяхната несигурност, така че са в състояние да ви довършат само с една остроумна, безчувствена забележка.

Ако думите не са достатъчни, те ще намерят начин да си върнат всичко, което сте им взели, като същевременно ще върнат десетократно енергията, която сте им изпратили. Ако сте от тяхната добра страна, ще бъдете посрещнати с онази жизнена енергия, която лекува душата ви и повдига духа ви.

Свързани статии

Коментирай