Сватбени камбани или чаши Verano Azur FUSION? Ivka Beibe отново в центъра на вниманието

16.07.2024г. / 15 46ч.
Аз жената

Препоръчан материал от партньор на az-jenata.bg

Ivka Beibe.

Ivka Beibe.

Кой не обича една добра любовна история? А ако към нея добавим щипка мистерия и глътка освежаващо вино с плодов сок? Това е рецептата за последната сензация в българското интернет пространство, с главна героиня – кой друг, ако не Ivka Beibe.

Популярната влогърка и кралица на провокацията отново успя да разбуни духовете с видео, което накара феновете ѝ да зяпнат от учудване. В кадрите виждаме Ivka в зашеметяваща бяла рокля, готова да каже заветното „да“.

Но почакайте, сватбата не е къде да е, а в... Минна дирекция Перник? Да, точно така. И точно когато си мислехме, че нищо не може да ни изненада повече, Ivka получава мистериозна бележка с една-единствена дума: „недей“.

Оказва се, че зад цялата тази романтична мистерия стои не друг, а новата линия винени миксове Verano Azur FUSION. Verano Azur FUSION идва с два съблазнителни вкуса – бяло вино с праскова и маракуя и розе с ягода и къпина. Това е все едно любимото вино е отишло на лятна ваканция и се е върнало с тен и нова прическа. Пие се супер изстудено, с много лед и плодчета. Перфектно за тези горещи дни, когато единственото, което искаме да правим, е да се излежаваме до басейна с нещо освежаващо в ръка.

„Исках да създам нещо, което ще накара хората да говорят, точно както Verano Azur FUSION кара вкусовите ни рецептори да танцуват“, сподели Ivka пред нас. Така че засега булчинската рокля на Ivka ще остане само за снимки (поне засега). Така че феновете да не бързат да я записват в отбора на „бракуваните“.

Видеото може да гледате тук.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Кутригури - мексикан ( преди 1 месец )
Свободно време