Тест: Как да бъдете по-привлекателна

Свържете се с женствената си същност 

16.07.2024г. / 17 00ч.
Мария Василева
Любопитен тест. Снимка: istock

Любопитен тест. Снимка: istock

Всяка жена може да се свърже с женската си енергия и да си позволи да бъде очарователна, секси и завладяваща. Но ако не знаете откъде да започнете, направете този кратък тест. Изберете картина и вижте какво да направите, за да бъдете още по-магнетична.

Картина номер 1 

Смейте се повече 

Вие сте страхотна жена и притежавате завиден чар. Всеки, който ви познава би споделил, че сте истински работохолик и професионалист. На вас може да се разчита безрезервно, но сякаш сериозността ви отнема малко от вашето женско излъчване.

Съветваме ви да си позволите да бъдете малко по-фриволни, да се смеете повече и да си разрешите да бъдете забавни. Посетете комедийно шоу или забавна театрална постановка и вижте как ще се почувствате след това. Със сигурност ще повишите не само настроението, но и продуктивността си.

Картина номер 2 

Отпуснете се 

Вие сте красива, умна и страстна жена. Но напоследък усещате, че сякаш неспирните ви ангажименти ви отдалечават от вашата истинска същност. Постоянно сте под напрежение, а гоненето на крайни срокове се е превърнало в ежедневие.

Съветваме ви да се отпуснете. Спомнете си коя сте и какво наистина ви радваше. Започнете с нещо малко – облечете дреха, която не сте носили отдавна или си направете различна прическа. Това със сигурност ще предизвика интереса към вас и може да ви донесе нови преживявания.

Свързани статии

Картина номер 3 

Погрижете се за себе си 

Спомняте ли си кога за последен път бяхте на масаж? Кога за последно посетихте маникюристката си? Ако отговорът е: „Не помня“, значи е дошло време за спешни мерки! Не търсете оправдания или извинения. Отделете един час за себе си и позволете на някой друг да се погрижи за вас. Това със сигурност ще повиши самочувствието ви, настроението ви и ще ви направи неустоими и секси. Ако след това колегите в офиса ви гледат по различен начин, вече знаете тайната. Грижете се за себе си така, както бихте го направили за любимия човек.

Картина номер 4 

Покажете чувствената си страна

Ако сте свенливи, може би трудно говорите за чувствата си, а какво остава да поемете инициативата на любовния фронт! Е, съветваме ви да направите именно това! Ако искате да сте още по-секси, действайте смело и покажете на половинката си на какво сте способни.

Това няма как да остане незабелязано и ще възбуди партньора ви до неузнаваемост. Позволете си да развихрите фантазията си и да заявите смело това, което желаете. Само така ще можете да се свържете с женската си енергия и да освободите не само тялото, но и духа си! Бъдете смели и вижте какво ще последва!

Свързани статии

Коментирай