Седмична таро прогноза за 22 – 28 юли

Време е за ново начало

22.07.2024г. / 10 43ч.
Михаела Лазарова
Седмична таро прогноза за 22 - 28 юли. Снимка: istock

Седмична таро прогноза за 22 - 28 юли. Снимка: istock

Таро картите за новата седмица са Петица чаши и Асо жезли. 

Първата таро карта е Петица чаши. Тази таро карта обикновено излиза в четене на таро карти, когато определена ситуация не се е развила по начина, по който сме очаквали. В резултат е възможно да се чувстваме тъжни, разочаровани. Вместо да продължим живота си, избираме да се потопим в самосъжалението си. Важно е обаче след такива моменти бързо да успеем да се „съберем“ и да продължим напред.

Таро карта Петица чаши предполага, че сме заседнали в миналото и не можем да го пуснем. Горчиви спомени нахлуват в мислите ни, докато разсъждаваме за случилото се. Може да се самообвиняваме или да вярваме, че сме жертва на обстоятелствата в живота. Тези негативни емоции обаче ни възпират от пълния ни потенциал. Ето защо е важно да ги освободим, за да можем да продължим напред и да създадем положителна промяна.

Свързани статии

Прошката е жизненоважна с Петица чаши, както на себе си, така и на другите. Ако някой ни е разочаровал, е важно за себе си да простим на този човек, освобождавайки се от разочарованието. Ако сме разочаровани от себе си, не бива да забравяме, че сме направили най-доброто, което сме могли при тези обстоятелства. Научили сме своите уроци.

Дори и нещата да не вървят добре, тази таро карта ни напомня, че ни очакват нови възможности, но само когато сме готови. Време е да променим начина си на мислене и да се съсредоточим върху това, което може да се случи от този момент нататък.

Свързани статии

Втората таро карта е Асо жезли. С тази таро карта идеите идват към нас, мотивират ни, вдъхновяват ни да поемем по нов път. Отворени сме за получаване на нови възможности.

Таро карта Асо жезли ни насърчава да следваме сърцето си и да живеем страстта си. Ако искаме да започнем нов проект или да тръгнем по нов път, но се страхуваме да го направим, то тази таро карта ни насърчава да сме смели.

Винаги бихме могли да започнем с малки стъпки, за да видим дали е това, което желаем. Сега можем да използваме творческата си енергия и страст, за да направим първите стъпки. Важното е да действаме сега, вместо да прекарваме повече време в планиране или проучване.

Това, което е важно да знаем е, че асата представляват потенциални, но не и гарантирани резултати. Асото жезли (или което и да е асо) е семе, което тепърва ще прераства в нещо по-съществено или устойчиво. Предлаганата възможност показва голямо обещание, но от нас ще зависи да я увеличим максимално в дългосрочен план.

Тази таро карта е онази искра за новото начало, от която се нуждаем.

Коментирай