Таро карта за 19 юли

Може да почувствате желание да спорите и отстоявате себе си

19.07.2024г. / 08 54ч.
Аз жената
Таро карта на деня. Снимка: istock

Таро карта на деня. Снимка: istock

Карта на деня – Петица жезли е символ на борбата, на споровете и сблъсъка на идеи. В нея всеки отстоява своя собствена истина и не иска да се съобразява с истината на другия. Денят предполага конфликтни ситуации, желание да наложим своето мнение, да бъдем чути и да получим признание. Егото ще е силно подхранено с огнена енергия и желание за надмощие.

Съвет за деня – Кралица на жезлите е карта, която ни насочва към бизнеса и работата ни. Тя е също и оптимистична карта, дори малко мистична, и вещае нови и интересни проекти и идеи.

В работата: Днес може да почувствате желание да спорите и отстоявате себе си и своите идеи. Няма да бъдете много отстъпчиви и ще искате нещата да стават бързо и веднага. Избягвайте конфликти и се придържайте към добрия тон, въпреки това не се отказвайте от отстояването на истината си.

За влюбените и семейните: Може би няма да сте много доволни от половинката и ще имате поводи за сблъсъци. По-добре обаче послушайте съвета на кралица Жезли и останете в женската си енергия, не се налагайте на всяка цена и оставете нещата да се подредят от само себе си.

Свързани статии

Коментирай