Седмична нумерологична прогноза за 22 – 28 юли

Постигаме успехи

22.07.2024г. / 13 38ч.
Михаела Лазарова
Седмична нумерологична прогноза за 22 – 28 юли. Снимка: istock

Седмична нумерологична прогноза за 22 – 28 юли. Снимка: istock

Какво ви очаква според рождената ви дата, без значение от месеца, в който сте родени, вижте в нумерологичната ни прогноза.

Родените на 1, 10, 19 и 28-о число на всеки месец  

В последната седмица на юли определено ще имате повече хубави моменти и възможности по отношение на любовта, без значение дали имате връзка или не. Хубава енергия ще имате и по отношение на работата и личните ви цели. Периодът е подходящ за започване на обучения, отдаване на време на интересни и нови занимания.

Свързани статии

Родените на 2, 11, 20 и 29-о число на всеки месец   

Определено у дома ще се радвате на повече хармония и радост. Ако сте имали някакви предизвикателства с някой от роднините си, сега е подходящ момент да изгладите споровете.

От друга страна, организирането на събирания за приятели и семейство ще ви се получава с лекота. Имате възможността да създадете великолепни спомени. Седмицата е подходяща и за обновяване на дома.

Свързани статии

Родените на  3, 12, 21 и 30-о число на всеки месец   

Ако през новата седмица успявате да подбирате думите си внимателно, то определено ще можете да постигнете много. И това не е случайно, тъй като Меркурий – планетата на комуникацията, ще бъде активна и ще премине в знака Дева.

Обмислете най-важните си идеи и ако трябва да ги представите, вероятно всички ще бъдат по-отворени към вас в този момент. Кратките или по-дълги пътувания ще ви носят радости.

Коментирай