Седмична нумерологична прогноза за 22 – 28 юли

Постигаме успехи

22.07.2024г. / 13 38ч.
Михаела Лазарова
Седмична нумерологична прогноза за 22 – 28 юли. Снимка: istock

Седмична нумерологична прогноза за 22 – 28 юли. Снимка: istock

Родените на 4, 13, 22 и 31-во число на всеки месец    

През новия период може да очаквате прилив на положителна енергия. Пред вас може да се открият нови възможности за подобряване на финансовото ви състояние. Въпреки това бъдете внимателни как харчите и преценявайте добре онези, които ви искат пари назаем.

Положителното настроение може да ползвате като мотивация по отношение на това да направите първи стъпки към новите ви цели. Не търсете бърз резултат. Успех ще има, но бъдете постоянни.

Свързани статии

Родените на 5, 14 и 23-то число на всеки месец   

Вселената ви се усмихва! Но само от вас зависи дали ще се възползвате от това. Очаква ви фантастичен период по отношение на любовта, удоволствията и себеизразяването. Използвайте вашата магнетичност, за да създадете нови и ценни за вас контакти. В работата избягвайте ненужните спорове и клюки. Погрижете за личния си комфорт с нещо приятно.

Родените на 6, 15 и 24-то число на всеки месец   

През новата седмица от вас ще се изисква да сте последователни, особено в работата. Онези от вас, които не са доволни от нея, сега ще имат възможността да попаднат на интересни работни оферти. Не бързайте да споделяте намеренията си с другите, както в личен, така и в професионален план.

Ако сте били в конфликт с някого, опитайте се да простите на този човек, дори и да не го уведомявате. Правите това, само за да е по-лесно и леко за вас да продължите напред.

Коментирай
Здраве и красота