Светлана Гущерова призна, че Християн я е лъгал

Моделът споделя за болката си

18.07.2024г. / 17 17ч.
Аз жената
Светлана Гущерова. Снимка: Svetlanagushterova/Instagram

Светлана Гущерова. Снимка: Svetlanagushterova/Instagram

Моделът и инфлуенсър Светлана Гущерова пусна стори, в което споделя колко е разочарована и наранена от поведението на най-близкия си човек, нейният съпруг Християн Гущеров.

От няколко седмици в медийното пространство циркулират слухове, че двамата са разделени, а Гущерова не отрича. Напротив, вече в няколко нейни сторита в профила ѝ в Instagram намеква, че ситуацията им не е никак розова.

В едно от последните си сторита миската пише:

„Най-силната болка е от предателството от човека, с когото си споделил живота си, създал си семейство, четири прекрасни деца, вярвал си му безрезервно, а той те е лъгал най-безцеремонно.“

„Искам да споделя разочарованието си от лъжите му в продължение на години. Най-много ме боли за децата ми и за майка ми“, пише още Светлана Гущерова.

Нейната изповед продължава:

„Скъпи момичета, искам да ви дам един съвет, основан на моя горчив опит. Никога не се доверявайте сляпо на мъже, независимо от любовта, която демонстрират. За съжаление, някои мъже се възползват от доверието ви, за да ви измамят или ограбят.

Те могат да ви изоставят без дрехи, храна, да ви вкарат в дългове към лихвари, без да се грижат за децата ви. Искам да ви разкажа за моя собствен опит с такъв измамник и за последиците от това, че живях с него, както и за дълговете, които той натрупа. Важно е да помните, че не всички мъже са такива. Но е от съществено значение да бъдете бдителни и да не се доверявате на сляпо. Слушайте интуицията си, общувайте открито и не се страхувайте да потърсите помощ, ако се окажете в подобна ситуация. Вярвам, че споделянето на моята история може да ви помогне да вземете по-информирани решения и да се предпазите от подобни преживявания.“

Свързани статии

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
An ( преди 1 месец )
Добър ден!Добре дошла в клуба!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар