Как да печелите пари според зодията ви?

Разкрийте потенциала си 

01.08.2024г. / 12 04ч.
Мария Василева
Някои зодии са по-успешни с финансите. Снимка: istock

Някои зодии са по-успешни с финансите. Снимка: istock

Когато става въпрос за бизнес, със сигурност няма едно правило, което да е валидно за всички. Но пък можем да послушаме звездите и да видим какво могат да ни кажат относно печалбата. Как да изкарвате повече според зодията си? Вижте в следващите редове.

Овен

Овенът е свързан с предприемането на вдъхновени действия, спонтанността, смелостта, изразяването на желанията. За да спечелите най-много пари, ако сте зодия Овен, тогава от вас ще се изисква конкретно действие и по-точно – вдъхновено действие. Може също така да се изисква някакъв тип лидерство, като управление на бизнес, управление на други хора или нещо от този сорт.

Телец

Знаем, че Телецът е свързан с чувствеността, управляваща се от Венера. Телецът обича хубавите неща и лукса и нещата, които са приятни за сетивата: добри миризми, добри гледки, добри вкусове, добри звуци; физическо докосване. Представител на тази зодия вероятно ще печели пари чрез физически труд или правейки нещо, което е свързано със сетивата за удоволствие или лукс.

Близнаци

Близнаците се управляват от Меркурий, който е планетата на комуникацията и умствените способности. Ако вашият втори дом е управляван от Близнаци, вие ще правите пари чрез своите комуникационни умения, писане, говорене, внасяйки забавно излъчване и любопитство в това, което правите, или помагайки на хората да променят своите вярвания, своите стилове на общуване и техните мисловни модели.

Свързани статии

Рак

Знакът Рак е свързан с усещането и по-специално интуитивното усещане, с интуитивните способности. Тази зодия ще изисква от вас да използвате вашата интуиция за подхранване, подкрепа и грижа за хората. За вас е подходящ бизнесът, свързан със създаването на пространства, където хората се чувстват сигурни и видени, за да се свържат с божествената си женственост и чувствата си или да помагат на хората с интуиция и духовност. За да направите това, можете да използвате храна, интериорен дизайн и/или лечебни изкуства и модалности.

Лъв

Лъвът е знакът на безусловната любов, игривостта и забавлението, както и на креативността и страстта. Така че, ако Лъвът управлява вашия втори дом, трябва да правите нещо, което е креативно, към което сте запалени, което наистина обичате да правите. И това ви поставя в светлината на прожекторите, защото вниманието трябва да бъде насочено към вас, когато става въпрос за това как ще правите пари, споделяйки уникалните си дарби.

Дева

Вие сте тук, за да бъдете полезни. Вие сте тук, за да помагате на хората да се излекуват чрез всичко, което ви носи радост, да служите на хората, да им помагате, да давате на другите. Това може да са неща, свързани с уелнес, със здраве, със системи от вярвания, чувственост... Каквото и да ви хрумне първо, когато ви попитат: „Какво обичате да споделяте, да бъдете полезни и с какво да помагате на другите?“.

Коментирай