Как да печелите пари според зодията ви?

Разкрийте потенциала си 

01.08.2024г. / 12 04ч.
Мария Василева
Някои зодии са по-успешни с финансите. Снимка: istock

Някои зодии са по-успешни с финансите. Снимка: istock

Везни

Везните представляват красотата, нашите взаимоотношения. Така че всеки от вас, който е зодия Везни, управляващи втори дом или Везни в своята карта, тази област от живота, за да процъфтява, се нуждае от баланс и хармония в отношенията ви с хората. Трябва да има равностоен обмен. Ако постоянно угаждате на хората, отделяте им твърде много от времето си и не получавате достатъчно в замяна, тази област от живота ви (парите ви) или която и да е област от живота, която Везни управляват, ще пострада. Такива хора също имат нужда от красота, за да създават пари, лукс, удоволствие, неща, които се усещат добре и изглеждат добре. Това, с което е подходящо да изкарвате парите си може да е свързано с творчество, може би музика или някакво друго изкуство, което се създава.

Скорпион 

Вие трябва да правите неща, които са табу, окултни, които помагат на вас и на другите да се трансформирате. Заниманията ви може би имат нещо общо и с психологията, като разбирането за това как работят хората.

Стрелец

Преподаване, вероятно преподаване на духовност или нещо общо с духовността, нещо свързано с преподаване от вашата емпирична мъдрост. Култивирането на преживявания е това, което ще ви донесе пари. Може би това са дори международни пътувания или просто пътуване на много места извън дома. Вие можете да бъдете блогър, който се занимава за пътувания и платформа като YouTube е перфектен пример за това. Но може да има и още много други неща, тъй като Стрелецът е невероятно многостранно развит знак.

Свързани статии

Козирог

Вие трябва да имате собствен бизнес. Това може да ви помогне да имате структура или план относно това какво искате да правите и как искате да печелите пари, а след това да пуснете останалото във Вселената. Заниманието ви може да има нещо общо с преподаването на интуиция, преподаването на духовност, тъй като Козирогът е наистина силно психически знак. Следвайте интуицията си за възможности за правене на пари.

Водолей

Вие сте тук, за да направите нещо различно и уникално, което ще бъде от полза за човечеството като цяло. Ще бъде наистина иновативно, наистина различно. Нещо, което никой не е правил досега. Съветваме ви да споделяте вашия уникален гений по наистина иновативен начин. Това ще бъде от полза за колектива, от полза за човечеството, може би дори чрез някаква технология или революционни идеи. Подходящи дейности за вас са хуманитаризъм, създаване на дейности с нестопанска цел и т. н., изобщо – да помагате на хората по някакъв грандиозен начин, различен от нормата.

Риби

Вие правите пари чрез творчество, музика, храна, писане, изкуство. Вие сте тук, за да изразите своя творчески гений, може би и духовност и лечебни методи. Трябва да вярвате в чудеса и да следвате своята креативност. Освободете тази изтощена артистична енергия и прегърнете печеленето на пари за това, което обичате да създавате и споделяте. Това е, което трябва да правите.

Свързани статии

Коментирай