Изберете залез и вижте каква мисъл олицетворява живота ви 

Любопитен тест

22.07.2024г. / 13 58ч.
Мария Василева
Изберете залез и вижте каква мисъл олицетворява живота ви. Снимка: istock

Изберете залез и вижте каква мисъл олицетворява живота ви. Снимка: istock

Животът невинаги е лесен, но може би именно в това се състои чарът му. Направете този бърз и забавен тест и вижте какво ще ви покаже той и коя е мисълта, която олицетворява живота ви. Изберете си един залез.

Залез номер 1: „Смисълът на живота е какъвто вие го определите. Да си жив е смисълът.“ Джоузеф Кембъл


Вие сте от хората, за които перфекционизмът е спорт. Обичате да навлизате в детайлите и да правите нещата не просто добре, а безупречно. Винаги сте мислели, че сте създадени за велики дела и обикновеният живот просто не ви впечатлява. Вие сте в пълното си право да определите как ще живеете, но не пренебрегвайте малките неща. Понякога великите моменти се настаняват невинно под маската на ежедневието.

Свързани статии

Залез номер 2: „Нашата основна цел в този живот е да помагаме на другите. И ако не можете да им помогнете, поне не ги наранявайте.“ Далай Лама


Нека този цитат в никакъв случай да не ви кара да се самоопределяте като лош човек. Но ако трябва да бъдете честни пред себе си, понякога вашата прекалена амбиция ви заслепява.

Знаете, че за да постигнете целите си, трябва да имате твърда позиция и да браните мнението си. Нека това обаче не ви прави войнствено настроени. Знайте, че хората около вас ви уважават и не е нужно да всявате страх. Бъдете по-мили и сърдечни и вижте как това ще се отрази на живота ви.

Свързани статии

Залез номер 3: „Истинският смисъл на живота е да садиш дървета, под чиято сянка не очакваш да седиш.“ Нелсън Хендерсън


В забързаното ежедневие, вие може би очаквате бързи и своевременни резултати. Иначе имате усещането, че се проваляте. Това обаче съвсем не е така. Тази мисъл идва при вас, за да ви покаже от какво огромно значение е силата на изчакването.

Не бъдете егоисти и не мислете само за себе си. Знайте, че всичко, което правите се отразява във вселената и доброто се връща винаги при вас. С изненада можете да установите, че да се раздавате за другите може да ви накара да се чувствате по-добре и да бъдете по-благодарни.

Свързани статии

Залез номер 4: „Човекът, който е роден с талант, който е предназначен да използва, намира най-голямото си щастие в това да го използва.“ Йохан Волфганг фон Гьоте


Вие често пъти се чувствате притиснати понякога от живота, друг път от обстоятелствата. Истината е, че дълбоко в себе си вие много добре знаете какво ви прави истински щастливи. Ако вече го практикувате – то тогава – поздравления!

Ако ли пък не – не се страхувайте, а застанете смело зад вашата мечта. Това ще накара чувствата на неудовлетворение и съмнение веднага да напуснат живота ви. Ако пък не знаете кой път да поемете, то тогава нека щастието ви води. То ще ви покаже коя е правилната посока.

Свързани статии

Коментирай