6 знака, че духовните ви водачи се опитват да се свържат с вас

Усещате допир

03.09.2024г. / 14 22ч.
Мария Василева
Усещате внезапен аромат. Снимка: istock

Усещате внезапен аромат. Снимка: istock

В трудни моменти със сигурност сте усещали присъствието на някаква висша сила. Вероятно не можете напълно да си обясните това, но знаете, че то съществува. Как да разберете, че вашите духовни водачи се опитват да се свържат с вас? Ето и някои признаци:

Имате видения при медитация или особени сънища

Духовните водачи често се свързват с нас и предават посланията си чрез сънища и видения по време на медитация. Когато сънуваме или медитираме, ние се приравняваме към други духовни сфери, което улеснява нашите духовни водачи да се свързват с нас. Тъй като умът ни е спокоен, ние ставаме по-отворени да получаваме божествени сигнали.

Духовните водачи създават ярки сценарии, за да привлекат вниманието ни през това време и да предадат важно съобщение. Най-добре е да поискате напътствие искрено и обмислено, преди да медитирате или да заспите, когато почувствате, че духовните водачи общуват.

Притежавате по-остри сетива

Тъй като духовните водачи общуват предимно чрез косвени средства, те често изострят сетивата ни, за да ни направят по-наблюдателни и да забелязваме техните сигнали. Може да забележим техните послания, но може да не ги разберем напълно в началото. Но запазването на спокойствие и отвореността към опита може да ни помогне да дешифрираме сигналите им.

Свързани статии

Усещате внезапни, специални аромати 

Усещате ли внезапно определен аромат, който ви напомня за починал любим човек? Ако е така, това може да означава, че духовните водачи присъстват около вас и ви предлагат своята любов и благословии. Ароматите често се използват от духовете, за да ни насочват и успокояват. Те често ни радват с приятни и познати аромати, за да привлекат вниманието ни. Тези аромати може дори да са свързани със спомени от детството. Това е знак, че вашите духовни водачи ви помагат да вземете определени решения, да намерите вътрешен мир, като се откажете от това, което не ви служи, и се доверите на по-висша сила за напътствие.

Чувствате невидими докосвания

Изпитвате ли необясним физически контакт? Това е така, защото духовните водачи общуват с вас. Ако изпитвате леки, невидими докосвания или милувки, това може да са вашите духовни водачи, които ви уведомяват, че са тук, за да ви защитят. Докосванията са физическо и емоционално усещане. Така че вашите духовни водачи често може да ви докосват леко, когато сте отчаяни и тъжни.

Ако сте в някаква опасност, може да изпитате дърпане или натискане или пронизваща болка в определена част от тялото. Във времена на радост и щастие може да почувствате топла, нежна прегръдка. Фантомните докосвания са грижовен и божествен начин да бъдем уведомени, че винаги има някой, който ни наблюдава от мистично царство.

Книги, падащи от рафта 

Когато книгите паднат от рафта, вашите духовни водачи може да са тези, които ги разместват!

Имате звънене в едното ухо

Това усещане за звън може да възникне, когато сте в моменти на високи мисли, обмисляйки духовни въпроси; или може да възникне, когато изпитвате силна емоция с висока вибрация като щастие, състрадание и любов. Звъненето ще бъде временно и ще продължи приблизително толкова време, колкото ви е необходимо, за да разпознаете връзката му с това, което изпитвате в момента, в който се появи. Например може да гледате или четете новина за дете, което самостоятелно се заема с кауза за набиране на средства, за да бъде от полза на някого в своята общност.

Докато чувството на алтруизъм и признателност резонира във вас, звъненето може да започне. Това е вашето ръководство, което потвърждава: „Да, да! Изпитвай повече от това чувство по-често и го използвай, за да служиш на другите.“ Звъненето не бива да е нито неприятно, нито натрапчиво. Разбира се, ако продължава и стане неприятно или натрапчиво, потърсете медицински съвет. 

Свързани статии

Коментирай